VELIKI ŠOK ZA NAVIJAČE I IGRAČE: Iz za sada nepoznatih razloga prekinuta je saradnja sa trenerom!

Autor:

Sport

22.05.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je bio na zaista dobrom putu sa njim na klupi, ali i dalje nije poznato šta se desilo i šta je razlog smene trenera.

VELIKI ŠOK ZA NAVIJAČE I IGRAČE: Iz za sada nepoznatih razloga prekinuta je saradnja sa trenerom!

Foto: FK Borac Sakule

Nekadašnji srpskoligaš iz Sakula odlučio se da od sezone 22/23 krene od nule, i uzeo je učešće u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo.

Republika

Od samog starta Borac je istakao kandidaturu za najviši plasman, i u prvoj sezoni je uspeo da sa druge pozicije stigne do prelaska u Drugu južnobanatsku ligu (grupa Zapad). I u višem rangu tim iz Sakula se odlično pokazao, trenutno se nalazi na liderskoj poziciji, sa jednim bodom prednosti u odnosu na prvog pratica, na tri kola do kraja prvenstva.

Danas je stiglo veliko iznenađenje, direktno od trenera potvrđena je informacija da je došlo do prekida saradnje. Nenad Rosulj od danas nije šef stručnog štaba Borca iz Sakula, saradnja koje je započeta krajem meseca februara 2023. godine je završena.

Kao trener prvi angažman je imao upravo na adresi na kojoj je bio do danas. Na klupi Borca je već bio u Područnoj i zonskoj ligi, dok je u poslednjem angažmanu bio aktivan u još dva ranga takmičenja. U karijeri je vodio i Omladinac iz Opova u dva navrata, Radnički iz Barande takođe dva puta, Polet Idvor i Banat iz Čente sa kojima je ušao u Zonu.

Republika

Foto: FK Borac Sakule

Rosulj je "bivši"

Iz kluba i dalje nije stigla potvrda ove informacije, ali je Rosulj sam potvrdio za naš portal da je došlo do prekida saradnje. O razlozima barem za sada nije hteo da priča, međutim kako se može naslutiti iz pojedinih izvora, došlo je do neslaganja u upravi kluba, što je iz za sada nepoznatog razloga dovelo do smene na mestu trenera.

Igračku karijeru Rosulj je započeo u beogradskom Partizanu, u kategoriji petlića kod trenera Florijana Matekala i Vladice Kovačevića. Kasnije je stigao u Sakule gde je nosio dres Borca i u prvom timu. Put ga je vodio u Polet Idvor, Omladinac Opovo, Glogonj, Slaviju Kovačica, Spartak Debeljaču, Potisje Knićanin i Radnički Barandu.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading