SJAJNE VESTI ZA DELIJE! Važan igrač poručio: Želim da OSTANEM U ZVEZDI!

Autor:

Sport

21.05.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostavio je odličan utisak.

SJAJNE VESTI ZA DELIJE! Važan igrač poručio: Želim da OSTANEM U ZVEZDI!

Foto: Starsport

Adama Hangu povreda je sprečila da pomogne Crvenoj zvezdi u borbi za titulu u AmidralBet ABA ligi, ali i bez njega su crveno-beli razbili večitog rivala Partizan u finalnoj seriji - 3:0.

Iskusni mađarski internacionalac je ostavio odličan utisak u dresu tima sa Malog Kalemegdana, a u razgovoru za tamošnje medije dotakao se i svoje budućnosti u klubu sa kojim je letos potpisao dvogodišnji ugovor.

 - Ništa još nije konkretno, ali kao ocu troje dece, primarni cilj mi je da ostanem u Beogradu. Ne mogu više da se selim sa porodicom iz jednog u drugi evroligaški tim, tako da mi je cilj da dobijem dvogodišnji ugovor i da igran na najvišem nivou još toliko - istakao je Hanga, koji se potom dotakao povrede:

- Rendgen je pokazao da mi je potrebna samo imobilizacija, ali posle tri nedelje je na kontroli ustanovljeno da kosti nisu dobro zarasle, tako da sam morao pod nož. U međuvremenu je gips skinut, šrafovi vire iz ruke, ali u suštuni, mogu da počnem sa rehabilitacijom za četiri nedelje.

Sumirao je i utiske posle drugog trofeja u crveno-belom, posle Kupa Radivoja Koraća.

- Zahvaljujući ovom uspehu je izvesno da ćemo igrati Evroligu i naredne sezone, a pritom smo dobili večitog rivala Partizan 3-0 u finalu, što se nikada ranije nije desilo. Preostaje nam domaći šampionat i onda Zvezda može da proslavi triplu krunu - zaključio je Adam Hanga za Nemzeti Sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading