VAŽNE VESTI ZA NAVIJAČE VEČITIH! Košarkaška liga odredila sudije Zvezdi i Partizanu!

Autor:

Sport

21.05.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija čeka prvaka.

VAŽNE VESTI ZA NAVIJAČE VEČITIH! Košarkaška liga odredila sudije Zvezdi i Partizanu!

Foto: Printscreen

Košarkaška Superliga Srbije ulazi u odlučujuću fazu u narednim danima, a ovog petka ljubitelji košarke imaju priliku da uživaju u utakmicama polufinala između Zvezde i FMP, kao i između Partizana i Mege. Odluka o sudijama za prve susrete serije je doneta, a komesar suđenja, Milorad Milojković, zajedno sa direktorom takmičenja Aleksandrom Grujinom, obelodanili su imena arbitara koji će deliti pravdu na terenu.

Prvi susret serije između Partizana i Mege biće održan u petak od 18.30 časova, a sudije koje će deliti pravdu na ovoj utakmici su Marko Juras iz Novog Sada, Vladimir Jevtović iz Beograda i Siniša Prpo takođe iz glavnog grada Srbije. Delegat utakmice iz Beogradske arene biće Milan Stojanović iz Kragujevca, dok će kontrolor suđenja biti Časlav Čukalović iz Beograda.

Drugom polufinalnom utakmicom između Zvezde i FMP, koja je na programu u petak od 20.30 časova, rukovodiće sudijska trojka koju čine Uroš Obrknežević iz Beograda, Nemanja Vlahović takođe iz glavnog grada Srbije i Žarko Stanković iz Niša. Delegat na ovom duelu biće Predrag Miljuš iz Pančeva, dok će kontrolor suđenja biti Igor Đorđević iz Niša.

Očekuje se da će ove utakmice pružiti uzbuđenje i neizvesnost, a ljubitelji košarke već s nestrpljenjem iščekuju ishode ovih susreta. Sudijske odluke će svakako će biti na radaru košarkaške javnosti, te će pažnja biti usmerena ka svakom detalju na terenu. Podsetimo, nedavno je okončana i plej-of serija AdmiralBetABA lige u kojoj je Zvezda sa 3:0 razbila večitog rivala Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading