BUDUĆNOST JE NEIZVESNA: Loše vesti za Sergeja i Mitrogola! Njegovu pomoć još dugo neće imati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.05.2024

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesti i nisu obećavajuće...

BUDUĆNOST JE NEIZVESNA: Loše vesti za Sergeja i Mitrogola! Njegovu pomoć još dugo neće imati!

Foto: Twitter.com/AlHilal Saudi Club

Portugalski trener Žorž Žezus je saopštio da Neimar (32) neće biti spreman za početak nove sezone sa Al Hilalom:

- Sve što znam u ovom trenutku jeste da je vreme potrebno za oporavak Neimara između deset i 11 meseci. To znači da Neimara nećemo imati za pripreme pred novu sezonu - istakao je Portugalac.

Da podsetimo, brazilski napadač je operisan četiri sata početkom novembra zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenta i meniskusa na levom kolenu, nakon povrede 17. oktobra u meču protiv Urugvaja tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. Operaciju je obavio Rodrigo Lasmar.

Brazilac je u redove Al Hilala stigao iz PSŽ-a i u trofejnoj sezoni saudijskog kluba odigrao je svega pet mečeva tokom kojih je zabeležio jedan pogodak i tri asistencije, a njegova primanja iznose oko 100 miliona evra na godišnjem nivou.

Republika

Foto: Profimedia

Neimar se još dugo neće pojaviti na terenu

 

Al Hilal je prethodne nedelje osvojio četvrti šampionski pehar u poslednjih pet godina, a poslednjim trijumfom je stekao nedostižnu prednost u odnosu na ekipu u kojoj nastupa Kristijano Ronaldo. Međutim, u fokusu svih u klubu jeste Neimar koji će zasigurno propustiti i pripremni period i početak nove sezone, s obzirom da vreme oporavka od ovakvih povreda iznosi i do godinu dana.

Kada je reč o klubu iz Saudijske Arabije, njgove glavne uzdanice jesu srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić koji su i najzaslužniji za osvajanje nove šampionske titule.

U redovima Al Hilala ističu da su sada u potpunosti usresređeni na proces oporavka sjajnog fudbalera i da se neće žuriti sa njegovim povratkom na teren, a navijači svakako sa velikim nestrpljenjem očekuju da ga vide na terenu i da zajedno sa srpskim fudbalerima krene u osvajanje novih trofeja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading