VREME JE DA PRVI EVROPSKI TROFEJ DOBIJE SVOG VLASNIKA: Atalanta, ili Bajer? Ko je favorit? (ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.05.2024

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruna sezone...

VREME JE DA PRVI EVROPSKI TROFEJ DOBIJE SVOG VLASNIKA: Atalanta, ili Bajer? Ko je favorit? (ANKETA)

Foto: Starsport

Liga Evrope

Prve utakmice ovosezonske UEFA Lige Evrope odigrane su 8. avgusta prethodne godine, a sada smo, devet i po meseci kasnije stigli i do završne predstave, nakon koje će biti poznat naslednik španske Sevilje koja je u prethodnoj sezoni stigla do trofeja savladavši italijansku Romu u finalu nakon izvođenja jdanaesteraca.

U sredu, 22. maja sa pošetkom od 21 čas, ljubitelji fudbala imaju priliku da prisustvuju finalnom meču Lige Evrope na "Aviva" stadionu u Dablinu. Svoje snage će odmeriti italijanska ekipa Atalanta, petaplasirana ekipa Serije A i nemački tim Bajer Leverkuzen, dominantni šampion ovosezonske Bundeslige. Obe ekipe su ostvarile zapažene rezultate tokom sezone, a sada će imati priliku da se bore za prestižni evropski trofej.

Foto: www.profimedia.rs

"Salatara" je stigla u Leverkuzen. Može li i međunarodni trofej?

 

Kladionice su već izbacile kvote za ovaj meč, dajući ulogu favorita nemačkom timu. Kvota za osvajanje trofeja od strane Bajer Leverkuzena iznosi 1,83, dok je kvota na pobedu Atalante postavljena na 4,40, a eventualni remi nakon regularnih 90 minuta u "AdmiralBet" kladionici tretira se sa 3,76.

Foto: AdmiralBet

AdmiralBet je rekao svoje

 

Četa trenera Ćabija Alonsa i dalje sanja o savršenoj sezoni bez poraza, što bi bio izuzetan podvig za ovaj tim. Njihova igra tokom sezone privukla je pažnju ljubitelja fudbala širom Evrope, a sada imaju priliku da krunišu svoje uspehe osvajanjem evropskog trofeja

Nema sumnje da nas očekuje izuzetno uzbudljiv fudbal u finalu Lige Evrope. Obe ekipe će pružiti svoj maksimum u borbi za trofej, a ljubitelji fudbala širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovog meča. Ko će na kraju stići do trofeja u Ligi Evrope, ostaje da se vidi u sredu veče na "Aviva" stadionu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading