POD OKRILJEM PRESTONIČKOG SAVEZA: Po prvi put realizovana akcija "Budi dobar domaćin - FSB će te nagraditi! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.05.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova inicijativa je pokrenuta.

POD OKRILJEM PRESTONIČKOG SAVEZA: Po prvi put realizovana akcija "Budi dobar domaćin - FSB će te nagraditi! (FOTO GALERIJA)

Foto: FSB

U Sportskom centru FS Beograda na Adi Ciganliji po prvi put realizovana akcija „Budi dobar domaćin – FSB će te nagraditi“, pokrenuta na inicijativu Ane Jović, Komesara za takmičenje mlađih kategorija.

 

Klubovi koji su u prethodnom periodu dobili odlične i vrlo dobre ocene za organizaciju utakmica od delegata i sudija danas su nagrađeni markerima za redare na utakmicama mlađih kategorijama kao i čunjevima za trening i utakmice.

Ovo je još jedna u nizu akcija saveza u cilju motivacije i edukacije uspostavljanja zdravih i sportskih odnosa između klubova, kao i između klubova i službenih lica. Savez će i ubuduće nastojati da sličnim akcijama motiviše klubove da budu dobri domaćini i daju primer drugima.

Stoga, klubovi koji u narednom periodu do završetka tekuće sezone i dalje se pokažu kao dobri domaćini i nastave sa sakupljanjem odličnih i vrlo dobrih ocena od strane sudija i delegata, biće nagrađeni kroz oslobađanje od plaćanja naknade za licenciranje komesara za bezbednost kluba i predstavnika kluba u narednoj sezoni 2024/25 za ekipe mlađih kategorija.

 

Treba podsetiti da se prestonička krovna fudbalska organizacija priprema za veliko finale Kupa Fudbalskog saveza Beograda.

Na igralištu FS Beograda na Adi Ciganliji sa početkom od 17 časova odigraće se finalni meč između Zemuna i Brodarca, dve ekipe koje su svoj prvenstveni duel odigrale u subotu 18. maja i koji je okončan podelom bodova, najnepopularnijim rezultatom 0:0.

- Finale Kupa Fudbalskog saveza Beograda:

Zemun (Zemun) - Brodarac (Novi Beograd)

Stadion: Igralište FS Beograda na Adi Ciganliji

Datum: Sreda, 22. maj

Početak: 17 časova

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading