STANISLAV BRUTALNO OTRESAO MAJU: Ponovo obrukao ćerku, Marinkovićeva tokom VRELE AKCIJE arlauče na sav glas! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio novi snimak iz toaleta!

STANISLAV BRUTALNO OTRESAO MAJU: Ponovo obrukao ćerku, Marinkovićeva tokom VRELE AKCIJE arlauče na sav glas! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen/Instagram.com

 

 

Sukob između Maje Marinković i Stanislava Krofaka se ne smiruje nakon što je Krofakova ćerka poslala pismo osude. Ova situacija je dovela do dubokih emotivnih reakcija kod oboje njih, sa Krofakom koji sada oseća grižu savesti zbog izneverenog poverenja svoje ćerke, a Majom koja se oseća poniženo i loše zbog zahladnjenja njihovog odnosa.

Iako je MMA borac govorio kako neće imati vrele akcije, zbog svoje maloletne ćerke koja prati rijalitiu kom on učestvuje, televizija Pink je nedavno podelila snimak i razotkrila da je sa Marinkovićevom na podu toaleta bio intiman. Kako je Krofak verovatno mislio da se to nije videlo, sinoć su odlučili da ponove akciju, što je odmah isplivalo na društvenim mrežama. 

Marinkovićeva je ponela na sebi roze ćebe, koje su imali i tokom prethodnog intimnog čina, koje koriste kao paravan. Iako nije bilo direktnog kadra u tolaetu, mikrofoni su bili pojačani, pa se čulo kako Maja glasno uzdiše i dahće tokom brutalne akcije. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Maja se spremila za vrelu akciju sa Stanislavom

Podsećamo, Maja misli da se Stanislav ohladio nakon pisma koje je ćerka poslala, iako svojim delima pokazuje da obaćanje nije održao. 

- Više se ovde odnosi na odnos nakon čestitke tako da sam tad bila razočarana ali smo se posle smirili. Mene je Jovana posavetovala i rekla da sam se malo povukla u sebe. Ja sam se stvarno osećala loše tada i poniženo, ali tu sam se žalila kako smo dosta zahladnili naš odnos. Ta njegova energija je prešla na mene, ali hvala Bogu da je za sada dobro, njega je iznerviralo što sam ja pričala, ali on mora da razume moj temperament, ja to da nisam podelila sa jovanom ja bih pukla - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading