MAJA MODRA OD DIVLJAČKE AKCIJE: Stanislava jahala na štrokavim pločicama, pa zadobila OZBILJNE POVREDE!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva nakon vrele akcije u toaletu cela u modricama!

MAJA MODRA OD DIVLJAČKE AKCIJE: Stanislava jahala na štrokavim pločicama, pa zadobila OZBILJNE POVREDE!

Foto: Printscreen/TV Pink/youtube.com

Maja Marinković i Stanislav Krofak obećali su da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu reč pogazili. Njih dvoje su nakon žurke imali brutalnu akciju u toaletu hotela, a produkcija je objavila snimke sa kamera i pokazala da je par uhvaćen u laži, ali su oni nastavili da poriču i sinoć tokom emisije, što je dodatno šokiralo brojne gledaoce najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Republika

Foto: tv pink printscreen

Vrela akcija Maje Marinković i Stanislava Krofaka

Pored toga što je isplivao snmak njihove vrele akcije, publici na društvenim mrežama nije moglo da promakne da su noge Maje Marinković u modricama, a kako piše u komentarima to su vidljive posledice vrele akcije na pločicama, koju su imali u toaletu nakon žurke u utorak. 

Maja i Stanislav ni ne sanjaju da ovi snimci uopšte postoje, pa gledaoci rijalitija smatraju da bi Veliki šef trebalo da im pusti upravo ovaj klip, kako bi i ukućani bili svesni da Stanislav ne drži svoju reč, koju je dao ćerki Vanesi, iako sve vreme govori da istu nikada ne bi pogazio.

- Dela govore više od hiljadu reči, stav je stav, a govoriti jedno raditi drugo je foliranje. Ovakve osobe mene ili moje bližnje u usta da uzimaju smešno... Ponosna sam, jer su mislili da mi je mama govorila šta da pišem, jer to govori samo jedno, a to je da sam pametna i zrela šta očito ljudima bez mozga nije jasno. Nije me sramota, ja sam Vanesa, nisam Stanislav, ja stojim ponosno i gledam sebe i predstavljam sebe svojim delima ne njegovim. Njega treba biti sramota, ne mene - naglasila je Vanesa, kako prenosi Pink.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading