TAKI PODRŽAO KLOZETSKU AKCIJU MAJE I STANISLAVA: Mezimici dao zeleno svetlo da JAŠE Panteru!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković hitno reagovao zbog virlanog snimka!

TAKI PODRŽAO KLOZETSKU AKCIJU MAJE I STANISLAVA: Mezimici dao zeleno svetlo da JAŠE Panteru!

Foto: Dragan Kadic, tv pink printscreen

Taki Marinković

Maja Marinković i Stanislav Krofak obećali su da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu reč pogazili. Njih dvoje su sinoć nakon žutkr imali brutalnu akciju u toaletu hotela, a produkcija je objavila snimke sa kamera i pokazala da je par uhvaćen u laži. 

Republika

Foto: tv pink printscreen

Vrela akcija Maje i Stanislava

Očigledno nisu mogli da obuzdaju strasti, a nakon ovog snimka je i jasno zbog čega su juče u radio-emisiji "Amnezija" rekli kako je sve u najboljem redu i da više nemaju probleme, zbog kojih su poslednjh nekoliko dana žestoko ratovali. 

Nakon što je snimak brutalne akcije postao viralan i na društvenim mrežama pokrenuo lavinu komentara, za domaći medij oglasio se Majin otac, Taki Marinković, koji je progovorio o ljubavnom vezi svoje ćerke, ali i intimnom činu koji je imala sa Stanislavom u utorak nakon žurke u taoletu. 

- U svakoj vezi ima trzavica, tako da će oni koliko vidim to prevazići. Ipak je to zatvoren prostor i toliko loših ljubomirnih i zavidnih ljudi koji žele da im unište vezu - rekao je Taki.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Taki progovorio o odnosu Maje i Stanislava

- Nikoga na ovaj svet nisu donele rode. Njima unutra ni se*s nije zanimljiv, samo pitaju za se*s Maje Marinković. Ja uvek glasam za ljubav - prokomentarisao je za Pinkrs Taki Marinković.

Mnoge zanima kako će se u narednim danima odvijati ovaj ljubavni odnos i da li će Taki do Majinog rođendana ponovo da promeni mišljenje, jer je pre samo par dana najavio haos u čestitkama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jons B.

16.05.2024 03:06

Ako Taki za sve to daje blagoslov znaci da je spreman da svoju mezimicu isporuci u Cro. Uostalom takvu istrosenu robu, jedino tamo mozemo plasirati. Jednu smo uvalili Caru, sad ako uspemo i ovu bice to veliki uspeh.

dušanka

16.05.2024 05:11

TAKI SVAKA TI ČAST...NE DAJ NA MAJU I STANISLAVA...

pero

16.05.2024 06:10

E Bože što ti je pravi otac na njega se trebaju ugledazi kako bodri svoju princezu dok se valja u wc-u nije ni za bolje mijesto

pero

16.05.2024 06:10

E Bože što ti je pravi otac na njega se trebaju ugledazi kako bodri svoju princezu dok se valja u wc-u nije ni za bolje mijesto