OTKRIVAMO! Na pomolu obrt u slučaju Danke Ilić! Srđan Janković ZNA GDE JE DEVOJČICINO TELO? Nakon OVOGA više ništa neće biti isto!

Autor:

Hronika

27.05.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će se vršiti i DNK analiza automobila saslušanog svedoka - rekao je za naš portal izvor iz istrage.

OTKRIVAMO! Na pomolu obrt u slučaju Danke Ilić! Srđan Janković ZNA GDE JE DEVOJČICINO TELO? Nakon OVOGA više ništa neće biti isto!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

U Višem Javnom Tužilaštvu u Zaječaru danas su saslušani novi svedoci u slučaju ubistva Danke Ilića (2) iz Bora, a jedan od njih, kako saznaje Republika, mogao bi da pomogne u rešavanju ovog misterioznog slučaja!

Prema nezvaničnim saznanjima, saslušani su bivši direktor Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" iz Bora Goran Pavić i prijatelj osumnjičenog za ubistvo Srđana Jankovića koji mu je pozajmljivao automobil u periodu nakon ubistva devojčice.

Naime, kako navodi izvor upoznat sa slučajem za Republiku, postoji mogućnost da je zapravo Srđan Janković učestvovao u premeštanju tela Danke Ilić.

- Policija ne isključuje mogućnost da je Srđan Janković u periodu od 26. marta kada je devojčica nestala, pa sve do 4. aprila kada su osumnjičeni uhapšeni, pozajmio automobil od prijatelja, te da je upravo to vozilo korišćeno u prikrivanju zločina. Očekuje se da će se vršiti i DNK analiza automobila saslušanog svedoka - rekao je za naš portal izvor iz istrage.

Podsetimo, za teško ubistvo u Banjskom polju terete se radnici borskog JKP "Vodovoda" Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot i Srđan Janković (50) iz sela Luka, koji su po sopstvenom priznanju prvo službenim kolima "fijat pandom" udarili devojčicu koja je izašla sa imanja svog deda, a potom je stavili na zadnje sedište vozila.

Kada se probudila, osumnjičeni Dragijević je golim rukama zadavio. Po sopstvenom priznanju u nadležnom tužilaštvu u Zaječaru naveo je da je telo devojčice bacio na obližnju deponiju koja se nalazi na Starobanjskom putu.

To nije bilo dovoljno, pa su osumnjičene zveri samo dva dana kasnije, tačnije 28. marta telo Danke Ilić premestili na za sada nepoznatu lokaciju.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanja i linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Mitar

28.05.2024 12:03

Prvo jadna je ta policija,koja novinarima otkriva detalje!

Odgovori 14 8
Crni

29.05.2024 00:19

@Mitar - Policija je dužna da otkrije detalje.

ivana

28.05.2024 19:57

ivna, ivana kazi gde je Danka. Bojis li se Boga ivana. Nastradase nevini ljudi zbog tebe ivana. Tvoje ime se pise malim slovom ivana. Kome si dala devojcicu i kad. Kazi ivana. Bog sve vidi. Ajmo roditelji otovrite svoja tvrda srca i recite da ova tragedija stane.

Odgovori 16 21
Suzana

02.06.2024 19:30

@ivana - Preporucujem vam da potrazite pomoc strucnog lica za psihicke smetnje koje imate a nesrecne roditelje ne spominjite,ne uznemiravajte ih jer prezivljavaju tesku tragediju.