OTKRIVENO! EVO ŠTA JE POKAZALO VEŠTAČENJE PSIHIČKOG STANJA UBICA DANKE ILIĆ: Ključni svedoci danas i sutra u tužilaštvu!

Autor:

Hronika

27.05.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritvor Radoslavu Dragijeviću, ocu osumnjičenog Dejana D., ističe 29. maja, ali kako telo Danke Ilić još uvek nije pronađeno, nema osnova za njegovo puštanje da se brani sa slobode

OTKRIVENO! EVO ŠTA JE POKAZALO VEŠTAČENJE PSIHIČKOG STANJA UBICA DANKE ILIĆ: Ključni svedoci danas i sutra u tužilaštvu!

Foto: Društvene mreže

Osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković su vraćeni u pritvorsku jedinicu u Zaječaru nakon boravka u psihijatrijskoj zatvorskoj bolnici u Beogradu radi veštačenja psihičkog stanja.

Iako su specijalisti veštaci utvrdili da su potpuno uračunljivi, Više javno tužilaštvo u Zaječaru je produžilo njihov pritvor na još 30 dana zbog postojanja opasnosti od mogućeg bekstva, falsifikovanja, uklanjanja i uništavanja dokaza i mnogih drugih okolnosti koje su uznemirile javnost.

Još uvek nema informacija o nestanku dvogodišnje Danke Ilić

Nakon dva puna meseca od nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, još uvek nema informacija o njenom pronalasku. U Višem Javnom Tužilaštvu u Zaječaru, koje vodi istragu, za danas i sutra planirano je saslušanje još dva svedoka kako bi se eventualno došlo do saznanja o mestu gde bi moglo da se nađe telo nestale devojčice.

Pritvor osumnjičenom ocu ističe, ali telo još uvek nije pronađeno

Pritvor Radoslavu Dragijeviću, ocu osumnjičenog Dejana D., ističe 29. maja, ali kako telo Danke Ilić još uvek nije pronađeno, nema osnova za njegovo puštanje da se brani sa slobode. Dragijević je uhapšen zbog sumnje da je pomogao osumnjičenom za ubistvo da premesti telo deteta na drugu lokaciju, za koju se i dalje ne zna gde se tačno nalazi.

Slučaj uneo nemir među meštane i javnost

Nestanak dvogodišnje Danke Ilić i dalje je obavijen misterijom, što je unele nemir, strah i zebnju ne samo kod meštana Bora već i javnosti u čitavoj zemlji i van njenih granica. Mnogo spekulacija i pretpostavki postoji, ali prava informacija o tome šta se tačno dogodilo sa detetom još uvek nije poznata.

Nada u pronalazak traga uz svedoke i kontrolu kretanja osumnjičenih

Ipak, postoji nada da bi se moglo doći do traga gde se nalazi telo nestale devojčice, uz iskaze svedoka i eventualnu kontrolu kretanja osumnjičenih kada budu pušteni. Istraga je i dalje u toku, a mišljenja su da bi uz saradnju svedoka i dodatne mere nadzora moglo doći do rešenja ovog teškog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Hercegov grad

27.05.2024 17:30

Puno gluposti,a ni jedne cinjenice.?Psihijatrisko posmatranje osoba koje celi zivot nisu nista skrivili,sve na osnovu neproverenih dokazai mnogih drugig dokaza koji negiraju ucesce istih na osnovu istrage zvanicnih organa!