DANKINE UBICE UCENJUJU INSPEKTORE! Dragijević i Janković se iza rešetaka odomaćili!

Autor:

Hronika

22.05.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su u početku bili ćutljivi i ni sa kim nisu razgovarali, ali kako je vreme prolazilo, postajali su sve pričljiviji, čak su počeli i da se šale i smeju sa ostalim zatvorenicima. Ponašaju se kao da se ništa nije ni dogodilo.

DANKINE UBICE UCENJUJU INSPEKTORE! Dragijević i Janković se iza rešetaka odomaćili!

Foto: Društvene mreže

Osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, trenutno se nalaze u pritvoru u Zaječaru, a za razliku od perioda kada su tek došli, sada su se, kako saznajemo prilično opustili.

I Srđan Janković i Dejan Dragijević, iako su zbog istrage u odvojenim ćelijama, vremenom su postali sve pričljiviji,  smeju se, a Dragijević je čak počeo da se cenka.

- Jedan od osumnjičenih je priznao da je zadavio devojčicu, a drugi, koji je vozio službeni automobil "Vodovoda", branio se ćutanjem. Kako ne bi mogli da se dogovaraju i planiraju odbranu, nakon hapšenja su smešteni u različite ćelije. Oni su u početku bili ćutljivi i ni sa kim nisu razgovarali, ali kako je vreme prolazilo, postajali su sve pričljiviji, čak su počeli i da se šale i smeju sa ostalim zatvorenicima. Ponašaju se kao da se ništa nije ni dogodilo - rekao je izvor iz istrage.

- Dajte mi blažu kaznu i reći ću vam gde je moj otac zakopao Dankino telo! - rekao je Dejan Dragijević inspektorima.

Podsećamo, majka ubice Dejana Dragijevića Svetlana Dragijević prošle sedmice je iznenada preminula u selu Zlot, a nekoliko dana posle otkrivanja šta se dogodilo maloj Danci, u PS u Boru umro je njen drugi sin Dalibor Dragijević. On je bio uhapšen zajedno sa ocem, pod sumnjom da su bratu odnosno sinu Dejanu Dragijeviću pomogli da premesti telo male Danke, sa deponije gde ga je Dejan zajedno sa Srđanom Jankovićem prvobitno bacio. 

Dejan Dragijević i Srđan Jankvić, najpre su, mrtvi pijani automobilom 26. marta udarili malu Danku kad je izašla iz videokruga majke, a posle su povređeno dete ubacili u gepek. Kad se mala probudila, oni su je udavili i bacili na deponiju. Međutim, telo deteta još nije nađeno, jer Dragijevići navodno ne mogu da se sete gde su ga ostavili.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marko

22.05.2024 22:26

Dajte mi ih na deset minuta i garantujem da ce se sjetit i sto su radili u stomaku . Postoji bol koji ne moze da se izdrzi kad se pada u nesvjest ali anuliras nesvjest i bol nema granice . Cisto jasno i kratko

Odgovori 21 3
Dzudza

31.05.2024 13:23

@Marko - Bravo.Imam isto misljenje. Meni bi isto rekli kunem se u sve..i nikad vise niko nista slicno ne bi uradio nekom detetu

Nn

23.05.2024 06:59

rešite to bez suđenja

Odgovori 11 2
Na dan

28.05.2024 08:54

da ga samo pustite sa Zvekijem ili Legijom na par sati u celiji, sjetili bi se svega. Sramota za ostale zatvorenike sto se sale s njima; treba ih plasiti dok ne otkriju pa presuditi smecu