POZNATO KAD ĆE SVETLANA DRAGIJEVIĆ BITI SAHRANJENA! Čitulju grupno potpisali: Dankin ubica tražio da ide na sahranu majci

Autor:

Hronika

16.05.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka osumnjičenog za ubistvo devojčice iz Bora preminula je juče, a danas je završena njena obdukcija, tako da nema prepreka za njenu sahranu koja je zakazana za sutra.

POZNATO KAD ĆE SVETLANA DRAGIJEVIĆ BITI SAHRANJENA! Čitulju grupno potpisali: Dankin ubica tražio da ide na sahranu majci

Foto: ST/Dragan Kadić

Svetlana Dragijević (69) majka Dejana Dragijevića(50) osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić(2) preminula je juče iznanada dok je bila na kafi kod komšija, porodice Žarka Todorovića. 

Njena sahrana će  se obaviti 17.maja u 13.30 sati na groblju u Zlotu. 

Republika

Foto: Printscreen

Umrlica Svetlane Dragijević

Na umrlici je  naveden pogrešan datum smrti nesrećne žene, budući da piše da je umrla u četvrtak, a u stvari se to dogodilo dan ranije. 

Bila je bolesna, a juče u komšijskoj kući joj je iznenada pozlilo. Preminula je prirodnom smrću. Bila je bolesna od ranije, a njeno stanje se pogoršalo kada su joj uhapšeni prvo sin Dejan, a onda i mlađi Dalibor i suprug Rade. Ostala je sama u kući, a iznenadna smrt Dalibora u policiji u Boru je dokrajčila i to je govorila u izjavama za Republiku. 

- Gotova sam, nema mi života- rekla je nedavno Svetlana kada je primila našu ekipa koja je i jedina bila kod njih u kući. 

Republika
Svetlanu dokrajičilo hapšenje sinova i muža zbog ubistva Danke Ilić

Bespomoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stepeništu i onesjestila se, sada ugruvana danima ležim u krevetu. Nema ko ni čašu vode da mi primakne. Niko me više ne posećuje. Ponekad neko dođe iz komšiluka ali retko, baš kad imaju vremena. Život mi je skroz upropašćen. Jednog sam sina sahranila , drugi je u zatvoru , Rade zatvoren. Ja ni do doktora ne mogu da odem sama. Snalazim se kako znam i umem – rekla je pre nekoliko dana Svetlana Dragijević. 

Do zadnjeg dana ona nije htela da prihvati da je njen sin surovi ubica deteta, koji je sa kolegom udario dete službenim kolima, a onda je udavili, kao ni da su mu otac i brat pomogli u skrivanju tela devojčice. 

Radoslav Rade Dragijević dobio je dozvolu suda da prisustvuje sahrani supruge za razliku od prošlog puta kada mu nisu dopustili da sahrani sina, pa je to Svetlana učinila sama sa nekoliko komšija.  

Podsetimo, telo Danke Ilić i dalje nije pronađeno iako se za njom traga od 26. marta kada je nestala u Banjskom Polju dok je majka čuvala.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

16.05.2024 19:35

Nije trebalo skotu dozvoliti da bude na shrani.