EKSKLUZIVNO: Prvi put u javnosti - TAČAN SPISAK ODUZETIH STVARI OD UBICA DANKE ILIĆ: Evo šta je sve policija ODNELA - da li će OVAJ detalj odvesti do TELA DEVOJČICE! (VIDEO)

Autor:

Hronika

25.04.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog tragova zemlje koja je već analizirana, a rezultati su poznati samo istražnim organima oduzeto je i mnogo obuće od osumnjičenih.

EKSKLUZIVNO: Prvi put u javnosti - TAČAN SPISAK ODUZETIH STVARI OD UBICA DANKE ILIĆ:  Evo šta je sve policija ODNELA - da li će OVAJ detalj odvesti do TELA DEVOJČICE! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Iz kuće Dejana Dragijevića ubice dvogodišnje devojlice Danke Ilić u selu Zlot kod Bora, policija je kao moguće dokaze odnela više destina predmeta kojima je moglo biti počinjeno zverstvo. Pretresi su vršeni više puta i uvek u prisustvu svedoka, kako zakon nalaže. Osim sa imanja Dragijevićam privremeno su oduzeti i predmeti od Srđana Jankovića drugog optuženog za Dankino ubistvo. 

Budući da tela deteta i dalje nema i da opsežna potraga na teritoriji sela i šire okline do sada nije dala rezultate, sumnja se da je telo devojčice, koja se u početku vodila kao nestala, dok istraga nije pokazala da je ubijena, usitnjeno i sakriveno u zemlji, vodi, bunarima, jamama... Iz tih razloga iz porodičnog domaćinstva Dragijevića odnete su: dve motorne testere, zatim jedna električna testera, četiri ručne testere, jedan ručni bonsek, 11 kuhinjskih noževa i dve sekire sa ručnim držaljama. To je precizno navedeno na potvrdi o privremeno oduzetim stvarima, gde su navedene i marke testera, kao i drugih predmeta na kojima su istaknute, a svi predmeti su fotografisani prilikom oduzimanja. 

Foto: ST/Dragan Kadić

U kući ubice ostala je samo njegova majka Svetlana Dragijević

Na veštačenje iz jednospratne kuće i pomoćnih objekata, Dejana Dragijevića, njegove majke Svetlane i oca Radoslava Dragijevića koji je označen i uhapšen kao saučesnik sinu u skrivanju tela usmrćenog deteta, odneto je nekoliko jakni, radnih odela i više komada drugih odevnih predmeta. 

Svi predmeti koji su privremeno oduzeti u toku istrage zločina su pripadali prvo osumnjičenom, njegovom ocu i bratu Daliboru koji je iznenada preminuo u pritvoru u policijskoj stanici u Boru. I on se sumnjičio za pomganje bratu u skrivanju tela male  Danke. 

Ovo je galerija fotografija potvrda koje su nam date na uvid: 

Iz radnih prostorija i ostava Dragijevićima je oduzet jedan ašov, jedna lopata, jedan par radnih rukavica crne boje, jedan par radnih rukavica crno-žute boje, jedan par radnih rukavica crno-žute boje sa belim dlanovima, jedna radna rukavica crno-bela sa tragovima zemlje, jedan par radnih gumenih rukavica, jedna rukavica sive boje i jedna rukavica crne boje. 

Zbog tragova zemlje koja je već analizirana, a rezultati su poznati samo istražnim organima oduzeto je i mnogo obuće od osumnjičenih. 

Ovako izgleda taj spisak, kojem je Republika ušla u trag. 

Tri para radničkih cokula

Tri para gumenih opanaka, crne boje

Jedan par radničkih gumenih rukavica

Dva para gumenih papuča krokodilki

Jedan par patika sa natpisom ..., crno plave boje

Jedan par crnih kožnih cipela broj 46

Jedan par crnih kožnih cipela broj 44

Jedan par crnih kožnih cipela broj 45

Jedan par crnih patika broj 45. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading