MAJKA UBICE PROGOVORILA ZA REPUBLIKU! Sahranila sina i otišla kući da pakuje hranu u zamrzivač!

Autor:

Hronika

11.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka monstruma koji krije gde je bacio telo ubijene devojčice za kojom se intezivno traga već 16 dana kuka nad svojom sudbinom , a ni rečju nije osudila sina.

MAJKA UBICE PROGOVORILA ZA REPUBLIKU! Sahranila sina i otišla kući da pakuje hranu u zamrzivač!

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Svetlana Dragijević majka Dejana Dragijevića koji je prema sopstvenom priznanju 26.marta kolima udario dvogodišnju Danku Ilić pa je udavio golim rukama, danas je sahranila mlađeg sina Dalibora Dragijevića, preminulog u nedelju u pritvoru, i sa groblja je otišla kući. Tu smo je zatekli, a veoma nas je iznenadila onim što nam je rekla.

- Evo me ostala sam sama u kući. Dalibor je ostao na groblju, ubili su ga, uništili su mi dete. On je bio zdrav, laž je da je imao srčane probleme. Nemam vremena da razgovaram sa vama jer moram da pakujem hranu u zamrzivač, to je ovo što sam spremala za sahranu, neću da bacim - kazala je Svetlana za Republiku. 

Republika

Foto:  

Danka Ilić je nestala sa porodičnog imanja u Banjskom polju 26. marta

Na pitanje koga to optužuje za Daliborovu smrt, njegova majka kaže da je jasno ko je to mogao da uradi jer je pritvoren kao zdrav muškarac. Dalibor je inače uhapšen kao i njegov otac Radoslav Dragijević zbog sumnje da su pomogli Dejanu da se otarasi tela ubijene devojčice.

Svetlana je nastavila da jadikuje kako nema pare za osnovni život jer su joj sin Dejan i muž Rade u pritvoru. 

- Moram da idem u zatvor u Zaječaru da uzmem ovlašćenje da mogu da platim račune. Treba da se plati porez, struja, voda, sve. Uništena sam.

U vezi sahrane sina, Svetlana je rekla da nije imao ko da dođe jer su njeni najbliži srodnici umrli, a da njihovi potomci nisu došli zbog situacije u kojoj se nalazi njena čitava porodica pod lupom javnosti. 

- Bile su tu samo komšije, oni kojima smo mi pomagali ranije, tako da je dobro od njih što me nisu ostavili samu - istakla je.

Zaključila je da je njenom sinu Dejanu osumnjičenom za ubistvo male Danke zajedno sa kolegom Srđanom Jankovićem iz sela Luka, a koji su i kolege u JKP "Vodovod Bor", te suprugu Radetu verovatno mnogo teško što im nisu dopustili da izađu iz pritvora i u pratnji policije, isprate Dalibora na većni počinak. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading