MAJKA DANKE ILIĆ SE SUSRELA SA UBICAMA! JEZIVI DETALJI ZLOČINA U BORU: "Jedan me je gledao, drugi zavirivao u dvorište"

Autor:

Hronika

03.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka devojčice Danke Ilić, Ivana Ilić, poslednja je videla ćerku i prijavila njen nestanak

MAJKA DANKE ILIĆ SE SUSRELA SA UBICAMA! JEZIVI DETALJI ZLOČINA U BORU: "Jedan me je gledao, drugi zavirivao u dvorište"

Foto: Društvene mreže

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana - 26. marta kada su je osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili službenim vozilom JKP "Vodovod" Bor, nakon čega su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila, a kad se ona probudila Dejan Dragijević ju je ugušio, a onda su telo bacili na obližnju deponiju. 

Međutim, Dragijević je uz pomoć brata, koji je u međuvremenu preminuo u PS Bor, i oca telo devojčice dva dana kasnije negde prebacio i navodno niko ne može da se seti gde. Policija već nedeljama prekopava svaki deo Zlota i Banjskog polja, gde Dragijević živi odnosno gde je mala Danka nestala.

Majka devojčice Ivana Ilić, koja je poslednja videla Danku i koja je prijavila njen nestanak, po prvi put otvorila je dušu i porazgovarala sa novinarkom Republike. Tom prilikom joj je objasnila zbog čega su tog kobnog dana deca i ona otišli u Banjsko polje, kao i kako su se ubice ponašale.

- Danku i sina sam tog dana odvela sa namerom da se igraju na mestu gde sam ja odrasla i gde me vežu najlepše uspomene. Tamo sam imala prelepo detinjstvo. Strašno je što me neko sumnjiči samo zato što sam decu odvela na mesto koje je toliko bitno za mene - rekla je Ivana, pa dodala:

- Nedao bog nikome takvu i toliku bol. Od ovog se ne oporavlja. Moja agonija je počela od trenutka kad je iz dvorišta Danka nestala. Dala sam sinu flašicu sa vodom iz kola i nje za toliko već nije bilo nigde. Išla sam u krug oko pojate dozivajući je i tražeći i kad sam pogledala ka putu videla sam na kapiji tu dvojicu. Jedan me je gledao, a drugi je zavirivao oko naše ograde - prisetila se Ivana susreta sa ubicama njenog čeda Dejana Dragićevića i Srdjana Jankovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading