MILAN MILOŠEVIĆ SUOČIO MAJU I STANISLAVA SA NAJSKANDALOZNIJIM SNIMKOM NJIHOVE VRELE AKCIJE: Ovakva bruka se ne pamti u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević je Maji i Stanislavu stavio do znanja da se od gledalaca ništa ne može sakriti, oni ništa ne priznaju.

MILAN MILOŠEVIĆ SUOČIO MAJU I STANISLAVA SA NAJSKANDALOZNIJIM SNIMKOM NJIHOVE VRELE AKCIJE: Ovakva bruka se ne pamti u rijalitiju!

Foto: tv pink printscreen

Sinoć se u "Eliti" održala još jedna emisija "Pitanja gledalaca", koju je vodio Milan Milošević, a jedno od postavljenih pitanja izazvalo je totalnu pometnju u rijalitiju. Naime, kako je obelodanjen eksplicitni snimak Maje Marinković i Stanislava Krofaka, gledaoce je zanimalo da li će napokon priznati da su bili intimni, ali oni su negirali, ni ne sluteći da je sve snimljeno.

- Da li si prihvatila oralnu ponudu? - glasilo je pitanje u emisiji.

- Ne pričam više o tome, rekla sam taj dan šta sam rekla, ali ljudi vide kako ja provodim vreme sa njim. Funkicionišemo onako kako smo rekli i to je to - rekla je Maja.

 

- Nisam ja to tako mislio - dodao je Stanislav.

Podsećanja radi, Maja Marinković i Stanislav Krofak obećali su da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu reč pogazili. Njih dvoje su nakon žurke imali brutalnu akciju u toaletu hotela, a produkcija je objavila snimke sa kamera i pokazala da je par uhvaćen u laži, ali su oni nastavili da poriču i sinoć tokom emisije, što je dodatno šokiralo brojne gledaoce najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Kako je danas emisija "Gledanje snimaka", mnogi se pitaju da li će to biti prikazano i ukućanima, s obzirom da je Stanislav rekao da ništa ne priznaje, dokle god ne bude dokaza da je zapravo to izgovorio ili uradio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading