SLEDI DISKVALIFIKACIJA?! Ša uhvatio Mionu i Stanislava u AKCIJI, procurio ŠOK KADAR iz Elite!

Autor:

Zadruga

11.06.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša se ovome nije nadao!

SLEDI DISKVALIFIKACIJA?! Ša uhvatio Mionu i Stanislava u AKCIJI, procurio ŠOK KADAR iz Elite!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef je danas poslao pismo takmičarima u ,,Elitu", a Marko Đedović bio je i ove nedelje moderator debate, a tema je bila ,,Da li je dobro u vezi pokazivati ranjivost?". I to bi sve bilo u redu, međutim, kada su gledaoci shvatila da su u istom timu Miona Jovanović i njen bivši dečko Stanislav Krofak koji su zastupali negativan stav na zadatu temu. 

Njih dvoje su seli u istom redu i to sve pred očima Nenada Aleksića Ša, sadašnjeg dečka Mione Jovanović. Poznato je da je Ša neverovatno ljubomoran, pa su mnogi pomislili da će doći do konflikta njih dvoje. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Stanislav Krodak Elita 7

 

Podsetimo, Veliki šef je sledećim pismom obrazložio današnju debatu i šta je zadatak takmičara rijalitija:

- Draga Elito, vreme je za debatu. Tema danasnje debate je: “DA LI JE DOBRO U VEZI POKAZIVATI RANJIVOST?” ​Podelićete se u dve grupe. Kapiteni grupe koja će zastupati pozitivan stav su: Anita, Aneli, Maja, Miljana, a kapiteni grupe koja će zastupati negativan stav su: Miona, Stanislav, Teodora, Bojana. Sami ćete se dogovoriti ko će biti u jednoj , a ko u drugoj grupi kao i koja grupa je za, a koja protiv. ​Moderator ove debate biće Marko Djedovic. Marko će kao moderator biti zadužen za to da se čuju sva mišljenja, a osim kapitena koji daju uvodne I završne reči debate svi članovi svake grupe imaju pravo da iznose svoje mišljenje I da se bore za svoje stavove. Članovi grupa treba da postavljaju pitanja kapitenima suprotne ekipe, koji treba da brane svoje stavove. Takodje kapiteni medjusobno moraju debatovati, iznositi svoje stavove i argumente na ovu temu. ​Naglašavamo da svi moraju sedeti za stolom I da svi treba da učestvujete u debati, a samo kapiteni sede na stolicama koje su postavljene. Pozdrav, veliki šef - glasilo je pismo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading