POLICIJU ĆE ANGAŽOVATI ZBOG MIONE JOVANOVIĆ: Šok-optužbe u "Eliti", Ša prebledeo kada je saznao za OVE DETALJE!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović napravio šok-preokret u "Eliti" kad se obratio Mioni Jovanović!

POLICIJU ĆE ANGAŽOVATI ZBOG MIONE JOVANOVIĆ: Šok-optužbe u "Eliti", Ša prebledeo kada je saznao za OVE DETALJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je podela budžeta Marka Đedovića, budući da je on ovonedeljni vođa. Pored podele budžete, Đedović treba da iznese mišljenje o svakom takmičaru posebno, a na red je došla Miona Jovanović

Đedović je Mioni dao najmanji budžet, a potom je žestokim rečima totalno izbezumio, kao i njenog dečka Nenada Aleksića Ša

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović podela budžeta

 

- Kupi cigarete, pa nemoj mene da jašeš. Ti si za mene rijaliti-gigant, je*ali si majku svojim ponašanjem i izjavama. Ja ne mislim da ćete biti zajedno, može svašta da se desi. Ti si klinka i voliš kontru, a on to ne ume. On da to ume, vama bi bilo bolje u odnosu. Za rijaliti-živote daleko vam lepa kuća. Ima situacija ja bih policiju zvao da vas vidim. Da li tebe porodica najbolje poznaje, pa kači slike sa Stanislavom ili te ne poznaju... Neka si ti živa i zdrava. Ti si meni draga, ja umrem od smeha od tvojih izjava. Ja se nekad napravim glup jer je meni njega žao. Ja vas i na debatama štedim jer ono što bih pitao ne bi vas ni bog pita - pričao je Marko, dok je Ša menjao sve boje na licu, a za to vreme Miona nije pokazala otpor, niti ga je demantovala. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Nek si ti živ i zdrav. Sinoć sam rekao da ne znam šta se dešava među vama i da samo znam da je bila kod mene i da je plakala i rekla da si se naljutio jer nije htela da ima odnose, a onda da te je pogodila sujeta jer je podignuta na nominacijama. Ako je to tačno vreme ti je za lečenje - poručio je Đedović i dao najmanji budžet Marku Janjuševiću Janjušu. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading