MEĐUSOBNO SE SNIMAJU I UZIMAJU JEDNI DRUGIMA NOVAC! Rijaliti učesnici bruje o skandaloznim scenama u stanu Marka Đedovića!

Autor:

Zadruga

11.06.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurili šok-detalji o Ermini Pašović i njenim igricama.

MEĐUSOBNO SE SNIMAJU I UZIMAJU JEDNI DRUGIMA NOVAC! Rijaliti učesnici bruje o skandaloznim scenama u stanu Marka Đedovića!

Foto: youtube.com/pink.rs

U sinoćnoj emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević došlo je do žestokog verbalnog okršaja, kada je gošća Ermina Pašović, bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" napala Pinkovo lice jer, kako je istakla, ne zna da vodi program i nije upućena u temu koja se vodi uživo u programu.

Naime, putem audio-poziva, u emisiji se uključila pevačica i bivša zadrugarka, Sandra Rešić, kako bi iznela svoju stranu priču povodom svog tajnog odnosa sa Mateom Car. Međutim, tokom njenog izlaganja, Pašovićeva je pokušala da se ubaci i prekine je, što je navelo Dušicu da je zamoli da se ne meša i kolegijalno sasluša drugu stranu, što je vidno razbesnelo Erminu.

Tim pogovodom se oglasila Marija Kulić i žestoko potkačila Erminu, zbog svega što je iznela na račun Sandre Rešić, pa se prisetila njenog učešča u Zadruzi, koje je javnosti bilo veoma zanimljivo:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ermina Pašović

 

- Koja si ti šifra. nakazo operisana kada si glumila trudnoću sa Banetom Čolakom, zarad priče u rijalitiju. Melješ kao vodenica i mešaš se u sve, samo svoja posla ne gledaš. Nema veće abruše od tebe. Sve vi volite tuđe brige, a svoje krijete kao zmija noge. Je*avate se po svačijim stanovima - napisala je Marija.

- Koji crni priatelji, vi međusoblno snimate jedni druge i olajavate. Sakupili se najveći šljamovi rijalitija i prave lažne priče i uzimaju novac za to jedni drugima. Divni prijatelji, za poželeti - dodala je Marija, aludirajući na odnos Matore, Đedovića i Ermine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
djole

12.06.2024 11:30

Marija Kuric (poznaija kao niska pacavra) zaboravila na sifre nje i njene cerke Muljana (lutkica majkina)

Vesna

12.06.2024 11:39

Ja ovu zenu ne razumem, najveca niska pacavra ima vremena da pretresa tudje probleme , a ne vidi koji haos ona njena pravi po imanju. Sada ,tacnije uskoro, joj stize ‘lutkica’ pa cu je pitati da li ce imati vremena da vodi abrove po raznim mrezama . Uskoro ponovo mecka i pred njenim vratima …. !!!