NAKON ANITINOG NAPUŠTANJA ELITE, VELIKI ŠEF DONEO ODLUKU: Saopštenje produkcije pročitano uživo u programu!

Autor:

Zadruga

11.06.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su novi Odabrani učesnici!

NAKON ANITINOG NAPUŠTANJA ELITE, VELIKI ŠEF DONEO ODLUKU: Saopštenje produkcije pročitano uživo u programu!

Foto: Shutterstock

Nakon što je Anita Stanojlović zajedno sa Urošem Stanićem napustila rijaliti šou-program "Elita", na adresu imanja u Šimanovcima stiglo je hitno pismo Velikog šefa sa najnovijom odlukom koja odmah stupa na snagu.

- Draga Elito, vreme je da čujete ko će biti Odabrani ove nedelje. U kući će živeti najpakosniji ukućani, a to su Ivan Marinković, Nenad Macanović Bebica, Bojana Pavlović, Miljana Kulić, Uroš Stanić i Anđela Šparavalo - glasilo je pismo koje je pročitao ovonedeljni vođa Marko Đedović za crnim stolom, a kako se ispostavilo, takmičari su sami uticali na ovu odluku, s obizirom na to da su sami izabrali prozvane učesnike i dodeli im ovu laskavu titulu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović pročitao odluku Velikog šefa

Podsećanja radi, nedavni događaji u rijalitiju "Elita" izazvali su burne reakcije među gledaocima, a posebno je bila zapažena situacija u kojoj su Uroš Stanić i Anita Stanojlović napustili ovaj šou. Naime, prema informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, njih dvoje su odlučili da podnesu tužbe, ali detalji o tome protiv koga i zbog čega su tužbe podnete nisu još uvek poznati javnosti.

Kako se dalje navodi u komentarima, mnogi su mišljenja da je bilo vreme kada će Stanić preseći i odlučiti da presavije tabak protiv cimera koji su ga mesecima unazad maltretirali i ponižavali pred kamerama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Irena

11.06.2024 18:23

Ako nisu sposobni da trpe vređanja nisu ni trebali da ulaze u rijaliti. Plaćeni su više od hirurga , sramota