ANITA NAPUSTILA "ELITU" PO HITNOM POSTUPKU! Doneta ŠOK-ODLUKA, još jedan učesnik IZAŠAO s njom (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.06.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde se trenutno nalaze, otkriven i razlog izlaska iz rijalitija!

 

 

Nedavni događaji u rijalitiju "Elita" izazvali su burne reakcije među gledaocima, a posebno je bila zapažena situacija u kojoj su Uroš Stanić i Anita Stanojlović napustili ovaj šou. Naime, prema informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, njih dvoje su odlučili da podnesu tužbe, ali detalji o tome protiv koga i zbog čega su tužbe podnete nisu još poznati javnosti.

Kako se dalje navodi u komentarima, mnogi su mišljenja da je bilo vreme kada će Stanić preseći i odlučiti da presavije tabak protiv cimera koji su ga mesecima maltretirali i ponižavali pred kamerama.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Uroš Stanić napustio "Elitu" sa Anitom

Podsećanja radi, jedan od najkontroverznijih trenutaka u "Eliti" bio je sukob između Ivana Marinkovića i Uroša Stanića. Nakon što je došlo do fizičkog sukoba između Ivanove supruge Jelene i Žane situacija se dodatno zakomplikovala kada se u sukob umešao i Uroš. Ivanova reakcija bila je toliko agresivna da je ostavila Uroša i mnoge gledaoce u šoku, a i pripadnici obezbeđenja su morali da reaguju da bi sprečili karambol.

- Ne možeš na krevet da mi legneš - rekao je Ivan.

- Imam pravo! Nasilniče jedan - odgovorio mu je Uroš.

Umrećeš za godinu dana jer ćeš izvršiti suicid. Ni majka ni otac ti na sahranu neće doći - zgrozio je Ivan izjavom, dok je obezbeđenje utrčalo između njih da bi se sprečio veći haos.

Ološu jedan, kako te nije sramota da pričaš tako morbidne stvari, stoko jedna - kazao je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading