SLUČAJ U "ELITI" PRIJAVLJEN POLICIJI! Zbog sinoćnog KARAMBOLA pred kamerama Đedović odmah podnosi TUŽBU! ŠOK!

Autor:

Zadruga

11.06.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović rešio da se obračuna sa Sandrom Rešić na sudu!

SLUČAJ U "ELITI" PRIJAVLJEN POLICIJI! Zbog sinoćnog KARAMBOLA pred kamerama Đedović odmah podnosi TUŽBU! ŠOK!

Foto: printscreen/rtv pink

Tokom prethodne večeri u rijalitiju "Elita" gledaoci su bili svedoci žestoke rasprave između bivše zadrugarke Ermine PašovićMarkom Đedovića i Jovanom Tomić Matorom. Naime, nakon gostovanja u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević, Ermina je ušla na imanje u Šimanovcima, a razlog njihovog susreta bio je odnos između Sandre Rešić i Matee Car, devojke s kojom je Anita Stanojlović prevarila svoju tada još uvek zakonitu suprugu.

Nakon ovog saznanja Đedović je izjavio da je u potpunom šoku i da ne razume razlog za Sandrino ponašanje. Kako kaže, slučaj će prijaviti policiji, te će tužiti sve u kompletu jer smatra da su ovo ozbiljne optužbe, koje će nekoga skupo koštati. 

- Marko i Ermina i Ana Spasojević su demantovale Ivana Marinkovića - rekao je Milan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović tuži Sandru Rešić

- Ermina je rekla Ivanu da ja nisam kriv i da su ti se danas svi smejali jer je ona objavila poruke - rekao je Đedović.

- Koji je tvoj zaključak - upitao je Milan.

- Meni je bila poenta da je pitam da li sam ja išta znao, rekla je da nisam da je to sve dokazano. Da su se svi snimali ukrug i da su jedni drugima pretili - rekao je Đedović.

- Postoje video-zapisi gde Matea snima Rešićku i ona govori da ne sme Đedović nikako da sazna da je ona bila u stanu - rekao je Milan.

- Očigledno je da su se oni lepo spajtošili, šta je njihov razlog i šta je njihova poenta, meni ništa nije jasno. Nije mi jasno šta ima Sandra Rešić, ona, po svemu sudeći nije normalna, ja pokušavam da nađem razlog - rekao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović tuži Sandru Rešić

- Ermina je otkrila kako je navukla Rešićku da poveruje da ona nema dokaze, večeras je sve izašlo na portal. Izašla je prepiska gde Sandra traži njoj da je uhvati za grudi - rekao je Milan.

- Okej, onda mi je jasno da se ona sviđala Rešićki, ovo je sjajna stvar s kojom će posla imati i policija i tužilaštvo. Koštaće ih više nego što su mislili. Sve ću policiji da prijavim i tužiću ih sve u kompletu - rekao je Đedović.

- Zar ti i Sandra niste najbolji drugari - upitao je Milan. 

- Rijaliti da. Ovo više nije čulo, rekla, kazala, ovo su stvari koje će ozbilljno nekog da koštaju, po svemu sudeći Sandru Rešić. Ja ću ih sve tužiti redom, Sandra je poslednja osoba u koju sam sumnjao - rekao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović tuži Sandru Rešić

- Ako si ti dao ključ stana Sandri Rešić, znači da ti je bitna - rekao je Milan.

- Pa jeste, ali ne znam više, onda je ona meni radila iza leđa. Nije mi jasan razlog, ja ništa ne razumem. Ja dok nju ne vidim i ne pričam s njom, ne znam ništa. Ja samo da saznam o čemu se radi, nisam nešto verovao da baš toliko mogu da omašim u proceni. Više sam u šoku nego bilo šta - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Laži

11.06.2024 14:04

Đedivić se upetljao u vlastite laži. On tvrdi da ima arhivirano mnoštvo podataka o svojim prijateljima i učesnicima rijalitija i prreti objavljivanjem istih a nije znao za Anitino slanje snimaka Matei, razgovore i prepiske sa Mateom.. nije znao za Tamarine.. Erminine i Rešićkine mućke i spletke "!? Nije znao on ali, malo sutra. Sve Đedović zna i pravi priče, situacije, spletke no, sve se otelo kontroli i nastaje haos. Prijateljice ga još uvek štede i optužuju jedna druguAnita se kleberi jer misli da se lako izvukla iz svega uz Mićinu halabuku i za sada nepoznaz motiv Đedovića da je brani, hvali, štiti, laže za nju... Da li zbog ljubavi prema Anđelu, da li iz straha da Anita ne ispriča nešto što je saznala o njemu, da li se Rešićka i Ermina plaše Đedivićevih saznanja o njima pa ne smeju da ga optuže, danli je Matora zaista toliko glupa da nekome da svoju bankovnu karticu ili da ne vidi da su je svi samo koristili i sramno izdali. Anđelko se smeši i naklapa kao babetina, njemu je važno samo da uzme poklone i honorar, nema ni on karaktera a niti zrno muškosti u sebi. Đedović jeste besan ali je daleko više uplašen šta će kad će i kada će izaći još prljavštine iz njegovog druženja sa rijaliti prijateljima. Njegova mutlhavina i dogovor sa Aneli da se uvuče u krevet Janjušu a ta sve okrivi Asmina i Staniju ne odvija se lepo i ima mnogo uvreda i poniženja. Savetujući Maju Đedivić ju je naveo na pogrešne poteze i vratilo se njeno " ludilo" i svakodnevno ponižavanje. Đedović je ove sezone dosta neuspešan i nesiguran, uzdrman, vuče loše poteze.