EVO ŠTA GOVORE KOMŠIJE O SINU KOJI JE LOPATOM UBIO OCA - "Unosio je nemir prisustvom, a imao je više verzija ...", kažu za REPUBLIKU U SRPSKOM ŠORU

Autor:

Hronika

12.06.2024

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije sina-ubicu iz Subotice opisale kao totalnog čudaka, koji je nestanak oca opravdavao odlaskom u bolnicu i zatvor.

EVO ŠTA GOVORE KOMŠIJE O SINU KOJI JE LOPATOM UBIO OCA - "Unosio je nemir prisustvom, a imao je više verzija ...", kažu za REPUBLIKU U SRPSKOM ŠORU

Foto: Suboticke.rs, Facebook, Printscreen/Google Maps

Jožef Mičik(37) iz Subotice od mladosti je važio je za muškarca neobičnog ponašanja i stila, ali otac se nije žalio na njega, saznaje Republika u Srpskom Šoru. 

Njihove komšije su zatečene čitavim užasom koji je juče razotkriven i zapanjenog izraza lica od sinoć gledaju prema zapečaćenoj kući i ogradi, gde je u pomoćnoj prostoriji policija juče pronašla ostatke muškarca - Jožefovog oca.  

Ekipa Republike obišla je komšije koji ne skrivaju da su u šoku, ali nevoljno govore o toj porodici. Jedna komšinica je otkrila šta joj je sin-ubica govorio kad bi pitala za njegovog oca.

- Meni je Jožef rekao da mu je otac zaglavio u zatvoru zbog neplaćenih kazni koje je navodio kao minimalne, tako da sam ga ja saželjevala s komšinicom i pričale smo kako mu sinovi ne pomognu da to plati - ispričala je meštanka. 

Ona dodaje da joj je njena prijateljica iz istog mesta rekla da je njoj Jožef rekao da mu je otac strašno oboleo i da se nalazi na psihijatriji. 

-Svima nama je Jožef bio čudan i unosio je nemir gde god bi došao, ali nismo ga smatrali opasnim po okolinu, a kamoli da smo pomislili da bi nekom naudio. Jednoj ženi iz mesta je pre dve godine, ili možda tri, rekao da ne širi priču jer mu je neprijatno, ali da je oca morao da smesti u bolnicu jer je bio nepodnošljiv kod kuće i da nije mogao da ga urazumi - kaže zgrožena žena.  

 Policija, prema zvaničnim podacima, juče po podne izvršila je pretres kuće i drugih prostorija u Srpskom Šoru, gde je živeo osumnjičeni J. M., i u pomoćnoj prostoriji pronašla telo, za koje postoji sumnja da je njegov otac.

Saopšteno je da tri godine niko nije podizao socijalnu pomoć, tako da je tako i opredeljeno vreme njegovog nestanka, odnosno ubistva.

Jožefu Mičiku je određeno zadržavanje do 48 časova, u toku kojih će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading