OTKRIVAMO! OVO JE KUĆA UŽASA U SUBOTICI: Sin lopatom ubio oca i telo skriveno držao pod ključem!

Autor:

Hronika

11.06.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su šokirane da je u njihovoj blizini sin ubio oca i godinama ga mrtvog krio u kući.

OTKRIVAMO! OVO JE KUĆA UŽASA U SUBOTICI:  Sin lopatom ubio oca i telo skriveno držao pod ključem!

Foto: Suboticke.rs, Facebook

U ovoj kući se desilo stravično porodično nasilje pre oko tri godine, a koje je otkriveno tek juče. Kuća je zapečaćena i zabranjen je pristup zbog tragova i istrage koju vode policija i Više javno tužilaštvo u Subotici. 

Prema rezultatima dosadašnje istrage, Jožef Mičik (37) iz Subotice pre tri godine lopatom zverski ubio svog oca nakon žučne svađe i okršaja.

MUP je sinoć izjavio da je Jožef uhapšen i da je po naredbi Višeg suda u Subotici, izvršen pretres kuće i drugih prostorija. Naveli su da je u pomoćnoj kući pronađeno telo za koje se sumnja da je otac osumnjičenog. 

- Ubijeni muškarac bio je primalac socijalne pomoći i tri godine nije došao da preuzme novac, što je bilo i više nego zabrinjavajuće - ispričao je izvor i dodao da je ubijeni pre tri godine nestao i da niko ništa nije znao o njemu. Sumnja se da je socijalna služba obavestila policiju da nema korisnika i tako je otkrivena strašna istina o njemu. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će sutra, u sredu, biti saslušan u Višem javnu tužilaštvu u Subotici, rekli su za Republiku iz te ustanove.

Jutros se oglasio brat uhapšenog Mičika koji duže od 15 godina ne živi u porodičnoj kući, i on je kazao da je i njemu bilo čudno što nije čuo oca godinama, a da ga je brat šturo obaveštavao o njihovom roditelju, te da mu je sada jasno da ga je lagao. 

Istraga ovog slučaja je u toku, a očekuje se da osumnjičeni na saslušanju prizna detalje svirepog ubistva.   

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading