ŠA POSTAO MIONINA VREĆA ZA UDARANJE! Reper pretrpeo nezapamćeno iživljavanje, ukućani se zacenili od smeha!

Autor:

Zadruga

11.06.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je dozvolio Mioni da ga vređa i ponižava.

ŠA POSTAO MIONINA VREĆA ZA UDARANJE! Reper pretrpeo nezapamćeno iživljavanje, ukućani se zacenili od smeha!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Današnja debata u rijaliti programu "Elita" donela je novi sukob između učesnika Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović. Tema koja je izazvala konflikt bila je ranjivost u ljubavnim odnosima, a njihovi suprotstavljeni stavovi ponovo su doveli do žustre rasprave.

Ša je istakao svoje mišljenje da je ranjivost u ljubavnom odnosu znak snage, ističući važnost otvaranja prema partneru i iskazivanja osećanja. Sa druge strane, Miona je stala na suprotnu stranu tvrdeći da ranjivost može biti iskorišćena i zloupotrebljena u vezi, te da je opreznost ključna kako bi se izbegle potencijalne povrede.

- Ona nikad neće da prizna da je kriv, a ja znam. Neću da se raspravljam, ovo je smešna priča - rekao je Ša.

- Da li si je ranjavao svaki put kad te je vređala? - pitao je Đedović.

 

- Ja ne ranjavam. Ja nikad ne najavljujem. Ja treba da se lansiram u kosom, na osnovu onoga što je pričala. Ona uvek hoće da ispada hrabra za stolom, a ranjiva je. Ja se na ovo više ne pecam - dodao je reper.

- Ja njega nikad nisam vređala zbog kafe i ručka - pravdala se Miona.

- Pa ne znam - rekao je Ša.

- Vređala ga je da loše dinsta - smejao se Đedović.

- Rekao mi je da mogu da ga uvredim u svađi. Meni bude lakše kad vređšam, istresem se. On kaže da će i on mene, zamisli na sve scene da me vređa, pa ja to ne bih trpela - otkrila je Miona.

Ostali učesnici debate takođe su reagovali na ovaj sukob stavova, izražavajući svoje mišljenje o tome kako doživljavaju ranjivost u ljubavnim odnosima. Neki su podržavali  otvorenost Ša, dok su drugi delili Mioninu opreznu perspektivu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading