MATEA SE NAMERAČILA NA SANJU STANKOVIĆ: Pokušala da smuva još jednu Matorinu bivšu, pa dobila šut-kartu?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.06.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matea Car ima "pik" na Matorine devojke.

MATEA SE NAMERAČILA NA SANJU STANKOVIĆ: Pokušala da smuva još jednu Matorinu bivšu, pa dobila šut-kartu?! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, youtube.com/Zadruga Official

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Sandra Rešić i Matea Car našle su se u centru medijske pažnje nakon što su otkriveni detalji njihovog odnosa i kontroverznog događaja u stanu Marka Đedovića. Međutim, Sandra je brzo reagovala i ispričala svoju stranu priče, objašnjavajući da je to bila nepromišljena odluka, zbog koje se sada kaje.

Naime, nakon što je isplivala informacija o događajima u stanu Marka Đedovića, Sandra je priznala da je stupila u kontakt sa Mateom da bi proverila njenu priču s Anitom Stanojlović. Međutim, situacija se zakomplikovala kada je Matea snimila njihov telefonski razgovor i prosledila ga medijima. Sandra je uložila napore da niko ne sazna za njen kontakt sa Mateom iz straha od Đedovićeve reakcije.

Republika

Foto: Republika TV, TV Pink/printscreen

 

 

Kako se Matea osigurala snimcima, na društvenim mrežama su krenule spekulacije o razlozima Mateinog kontakta sa Sandrom Rešić i ostalim Matorinim prijateljima. Dok jedni smatraju da je u pitanju popularnost i eventualni ulazak u rijaliti, drugi smatraju da je Matea želela da se "ogradi" od celokupne priče, zbog svoje tadašnje verenice, a sada supruge. Ono što je posebno privuklo pažnju, jeste činjenica da Matea prati i Sanju Stanković, bivšu devojku Jovane Tomić Matore, pa je pitanje da li je i nju pokušala da smuva i da li su u bilo kakvoj vrsti komunikacije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading