MIONA KAO RAZJARENA ZVER NASRNULA NA ŠA! Reper u modricama nakon njenog napada!

Autor:

Zadruga

11.06.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović totalno podivljala zbog svađe sa Ša!

MIONA KAO RAZJARENA ZVER NASRNULA NA ŠA! Reper u modricama nakon njenog napada!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša

Aneli Ahmić otkrila je Nenadu Aleksiću Ša da se Miona Jovanović naljutila na njega, jer je rekao da on svoje osvete ne najavljuje, što repera nije preterano pogodilo jer je odlučio da se do kraja rijalitija ne svađa sa njom.

- Kod mene više nema svađe - rekao je Ša.

- Šta više nema kod mene? - ponavljala je Miona.

- Sad je kraj, rekao je da ide svojoj kući - dodala je Aneli.

Kako je reper odbijao da se svađa sa njom, Miona je dodatno pobesnela i nasrnula na Ša, a on se nije potrudio ni da se odbrani.

Podsetimo, Veliki šef je sledećim pismom obrazložio današnju debatu i šta je zadatak, a tokom sastanka nastala je totalna pometnja:

- Draga Elito, vreme je za debatu. Tema danasnje debate je: “DA LI JE DOBRO U VEZI POKAZIVATI RANJIVOST?” ​Podelićete se u dve grupe. Kapiteni grupe koja će zastupati pozitivan stav su: Anita, Aneli, Maja, Miljana, a kapiteni grupe koja će zastupati negativan stav su: Miona, Stanislav, Teodora, Bojana. Sami ćete se dogovoriti ko će biti u jednoj , a ko u drugoj grupi kao i koja grupa je za, a koja protiv. ​Moderator ove debate biće Marko Djedovic. Marko će kao moderator biti zadužen za to da se čuju sva mišljenja, a osim kapitena koji daju uvodne I završne reči debate svi članovi svake grupe imaju pravo da iznose svoje mišljenje I da se bore za svoje stavove. Članovi grupa treba da postavljaju pitanja kapitenima suprotne ekipe, koji treba da brane svoje stavove. Takodje kapiteni medjusobno moraju debatovati, iznositi svoje stavove i argumente na ovu temu. ​Naglašavamo da svi moraju sedeti za stolom I da svi treba da učestvujete u debati, a samo kapiteni sede na stolicama koje su postavljene. Pozdrav, veliki šef - glasilo je pismo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
djole

11.06.2024 20:35

Nova Muljana