DAVI JE KAO ZMIJA ŽABU! Miona ne može da izbaci Ša iz kreveta, reper stegao i ne pušta!

Autor:

Zadruga

08.06.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne ostavlja Mionu na miru, ne sme da ostane budna bez njega.

DAVI JE KAO ZMIJA ŽABU! Miona ne može da izbaci Ša iz kreveta, reper stegao i ne pušta!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša

Nenad Aleksić Ša trenutno boravi u kući Odabranih, zbog čega ne može da spava sa svojom devojkom, Mionom Jovanović u krevetu. Međutim, njega to ne sprečava da joj pruža maksimalnu pažnju i tretman na koji je navikla.

On je pred popodnevno spavanje došao nanjihov krevet, a dok je Miona ležala, reper joj je bio iznad glave i neumorno joj češkao ruku, kako bi se ona uspavala, a on tek tada otišao u kuću Odabranih.

Podsetimo, sinoć se u Eliti održala još jedna emisija "Pitanja novinara", gde su ukućani imali priliku da porazgovaraju sa pripadnicima sedme sile i objasne im odnose sa cimerima, prijateljima ili partnerima. Na red su došli Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, čija je veza na klimavim nogama već mesecima, iako se oboje trude da publici predstave drugačije:

- Ne znam zbog čega vide to tako. Meni je bitno da moj odnos nije lažan i da ja reagujem sasvim prirodno. Možda mi je neka reakcija prenaglašena, ali to je kad mi nešto zasmeta - rekao je Ša.

- Kada se desi svaša među vama, ti joj prebaciš da nije prebolela Stanislava. Da li stvarno to misliš, ili je to trenutak besa? - upitao je novinar.

- Ostavljala je mnogo prostora, zato je i moja sumnja opravdana. Ova priča se dugo razvlačila, zato sam ja rekao da mi je čudno. Da mislim da ima emocije prema Stanislavu, ne bih ni sekud bio s njom u odnosu. Ja ludim samo što se produbljuje priča - istakao je Ša.

- Ša se nedavno iznervirao jer ti je pogled bežao ka Stanislavu, jer je primetio da ne prestaješ da ga posmatraš - kazao je novinar.

- Dešava se često da mahinalno pogledam, ali nije istina da nisam skidala pogled sa Stanislava. Moguće je da sam pogledala, ali ne i da sam sve vreme gledala - kazala je Miona.

- Ja sam Mioni skrenuo pažnju da ne treba da sedimo blizu Stanislava, kako se ovako nešto o čemu pričamo ne bi dešavalo - kazao je Ša.

- Miona, po kući se pričalo da si se osmehnula kada su stigli pokloni od fanova za Stanislava i tebe, dok Ša nije bio prisutan? - upitao je novinar

- Nisam se osmehnula. To su priče maloumnih mozgova - kazala je Miona.

- Zbog čega si rekla da ti se Nenad gadi, a posle se brineš šta će tvoja porodica kasnije reći na vaš odnos? - upitao je novinar.

- Umem da kažem neke stvari u besu, ali daleko od toga da mi se Ša gadi - kazala je Miona.

- Ja joj to sve vreme govorim. Ne mogu da kažem da Miona prema meni nije dobra, ali ima neke greške - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

09.06.2024 08:14

On je decko debil, a ona je svesna ako prekkne sa njim -ispada, zato ostaje u vezi. Jasno se vidi, da ga ne voli i da joj se gadi… Uostalom, ko da voli bolesnika?…