MAJA DOZIVA MAJKU TOKOM VRELE AKCIJE: Stanislav ZAKUCAVA kao divljak, starleti POZLILO!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena akcija u hotelu, sve se treslo!

MAJA DOZIVA MAJKU TOKOM VRELE AKCIJE: Stanislav ZAKUCAVA kao divljak, starleti POZLILO!

Foto: TV Pink/printscreen

Rijaliti zvezda Maja Marinković ponovo je u centru pažnje zbog svojih maratonskih vrelih akcija sa cimerom i partnerom Stanislavom Krofakom. Njihova veza i dalje intrigira javnost, a poslednja dešavanja iz hotela šokirali su sve gledaoce rijaliti šou-programa "Elita".

Naime, kao ovonedeljni vođa, Marinkovićeva ove nedelje boravi u hotelu, a kao omiljenu ličnost izbarala je upravo Krofaka, koji joj neprestano pravi društvo u ljubavnom gnezdu. Međutim, neretko se desi sa se novopečeni par zaigra pred kamerama i "počasti" sve gledaoce intimom koja, malo je reći, sve ostavlja bez teksta.

Tokom jutarnje akcije, Maja Marinković nije mogla da kontroliše svoje strasne uzdahe, dok joj Stanislav nije dao mira, te je nastavio u još jačem tempu. Snimak koji je osvanuo na mrežama brzo je postao viralan, a starleta je čak "dozivala" i majku od uzbuđenja.

- Au, majko, šta mi radiš... J*bi me! Nismo mi normalni, pozliće mi, je*ote - drala se Marinkovićeva, dok je izpuštala strastvene uzdahe od Stanislavog "zakucavanja".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Stanislav vrela acija

Podsećanja radi, učesnica "Elite" Maja Marinković kaže da je njen sadašnji dečko Stanislav Krofak već sada materijal za brak, ali da nije sigurna da bi mu rodila dete. Ona tvrdi da ima mnogo zajedničkih tema za razgovor sa njim, ali da su čarkice u odnosu već počele.

- Stanislav i ja se super slažemo, ali su neke čarkice u našem odnosu već počele. Najgore od svega je što on jeste materijal za brak, ali ne bih sa time žurila. Možda ne bi bilo loše da u rijalitiju napravimo neku probnu svadbu, pa da vidimo kako će biti - pričala je starleta kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
dimnjena đavolica

25.04.2024 13:30

tog avatara majakitu je sam taki razdevičio i zatim godinama šibao ko suprugu najverovatnije i jalovom načinio tako da sad mogu da prosipaju ko u kofu ...

Trcprc

26.04.2024 18:53

Kako Taki kaze : Maja je na poslu .Jeben radni zadatak .

kiki

26.04.2024 20:11

@Trcprc - maja je profesionalmi rijaleti igrac od toga zivi isto kao profi fudbaler ili bilo koji drugi npr. sportista.svako bira svoje zanimanje i cemu npr. pljuvanje jednog profi rijaleti igracice.njena roba njen ducan.