DIVLJAČKA AKCIJA MAJE I STANISLAVA UŽASNULA UČESNIKE: Od glasnog "zakucavanja" i UZDAHA napravljen haos u Eliti! OPŠTE PRED SVIMA (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da ovako opšte pred svima?!

Aktuelni učesnici rijaliti šou-programa "Elita", Maja Marinković i Stanislav Krofak, nedavno su se našli u centru pažnje javnosti nakon što su započeli romansu pred kamerama, a tokom prethodne noći se to nastavilo. Naime, novopečeni par odlučio je da cimerima priredi vrelu scenu u punoj spavaćoj sobi, te su započeli divljačku intimnu akciju, koja je užasnula javnost.

Naime, kako se može videti na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, Maja i Stanislav su imali intiman odnos u svom krevetu dok je ostatak učesnika spavao, međutim, od glasine "zakucavanja" i starletinih uzdaha, neki su se probudili.

Ivan Marinković demonstrativno je napustio svoj krevet i izašao iz spavaće sobe, te se uputio ka pušionici kako bi zapalio cigaretu, gde se inače nalazila i Miona Jovanović.

- Au, ovi se je*u k'o svinje - brecnuo se Marinković, dok je pevačica nemo prihvatila ovu informaciju.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ivan Marinković preneo Mioni za akciju Maje i Stanislava

Podsećanja radi, dok su Maja i Stanislav nedavno razmenjivali nežnosti, par je u jednom momentu odlućio da otpočne još jednu vrelu akciju ispod pokrivača. Krofak je na samom početku preuzeo inicijativu, da bi Marinkovićeva posle skočila na njega i dovela temperaturu do tačke ključanja. Majini uzdasi odzvanjali su imanjem, a publika je imala priliku da čuje kako se Maja u jednom momentu i požalila:

- Boli me... Nisam imala se*s odavno... Ti nisi normalan - ponavlja je Marinkovićeva tokom odnosa sa Stanislavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading