STANISLAV KROFAK JE ŽIGOLO?! Otkrivena PORAŽAVAJUĆA ISTINA uživo u programu, nastao MUK nakon saopštenja!

Autor:

Zadruga

07.04.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne optužbe na račun učesnika Elite!

STANISLAV KROFAK JE ŽIGOLO?! Otkrivena PORAŽAVAJUĆA ISTINA uživo u programu, nastao MUK nakon saopštenja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć su u rijaliti šou-programu "Elita" održane nominacije, a atmosfera je bila napeta i puna optužbi. Jedan od najglasnijih učesnika bio je Lepi Mića, koji je optužio MMA borca Stanislava Krofaka da je žigolo.

Naime, Mića je istakao da je par koji je živeo u vanbračnoj zajednici, te da nije bio ni na čijoj strani, ali da sada shvata da mu ništa nije jasno. Osim toga, Mića je izneo svoje mišljenje i o Mioni Jovanović, nazvavši je bezobraznom, ali i istakavši da je okej prema njemu, ali da se ne druže jer je on opasnost za njen odnos sa Stanislavom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Kroifak u emisiji "Nominacije"

Nominacije su interesantne, ovo je par koji je živeo u vanbračnoj zajednici. Ja nisam bio ni na čijoj strani, sad mi je jasno da mi ništa nije jasno. Stanislav nije svinger nego žigolo! Nije Miona fer prema Stanislavu, a ni on prema njoj. Miona je bezobrazna i to je dobro, svaka žena treba da bude, ona je prema meni okej ali se ne družimo, jer sam ja opasnost za njenu vezu - istakao je Mića, te nastavio u svom maniru:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića nazvao Stanislava Krofaka žigolom

- Mislim da Ša pravi velike greške. o Stanislavu ne znamo mnogo jer je nov, ali treba da poveća treninge i da izbaci sve da ne bi bilo nešto za stolom, ima kratak fitilj. Mislim da njega najviše boli ta izdaja. Ostavljam Mionu, naravno, šaljem Stanislava!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aca

07.04.2024 10:18

Kao da Mića zna šta znači žigolo, matora budala