MARKO ĐEDOVIĆ U TEŠKOJ DEPRESIJI, MOLIO ZA POMOĆ: Krije ozbiljan zdravstveni problem, detalji lede krv u žilama!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako tvrdi bivša zadrugarka, Marko Đedović joj se žalio na depresiju i umor, ne može da izađe na kraj sa ovim.

MARKO ĐEDOVIĆ U TEŠKOJ DEPRESIJI, MOLIO ZA POMOĆ: Krije ozbiljan zdravstveni problem, detalji lede krv u žilama!

Foto: ST/N.PANČIĆ, Printskrin/RTV PINK

Marija Kulić je sinoć na Instagramu iznela svoje stavove o sukobu između svoje ćerke Miljane Kulić i Marka Đedovića. Nezadovoljna ponašanjem Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, nazvala ih je "folirantskim ološima" zbog nedostatka podrške prema Miljani.

Sukob između Miljane Kulić i Marka Đedovića traje već nekoliko dana, a sinoć nije došlo do smirivanja situacije. Njihov verbalni rat je i dalje aktuelan, a očekuje se nastavak sukoba i u narednom periodu.

Marija Kulić je otkrila detalje iz svojih ranijih privatnih razgovora sa Đedovićem, navodeći da ju je redovno kontaktirao zbog svojih problema, tražeći podršku i molitve. Ovo otkriće dodatno baca svetlo na njihov odnos i postavlja pitanje dinamike njihove komunikacije van javnog medijskog prostora.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/Instagram

Miljana Kulić, Marija Kulić i Marko Đedović

 

- Č*arko, zvao si me svakog trećeg dana da mi pričaš da si mnogo umoran i da si u velikoj depresiji, molio si me da ti u manastirima palim sveću za zdravlje, ološu učmareli - rekla je Marija Kulić.

- Dira bolesnu devojku i provocira je. Tako i Kačavenda, a znaju da je labilna i nestabilna. On je prisustvovao suđenju, čuo je kakva je ona psihički. Ljudi su zgroženi svim, a ja ne mogu da utičem na nju, da ne ide u rijaliti. On nema šta da iznosi na videlo, uglavnom su sve to laži. Meni je sve to monstruozno kao majci i odmah bih to stopirala. On je non-stop u kontaktu sa mnom, kad izađe iz rijalitija. Izvinjavao mi se i kad počne sezona, napada Miljanu. On je obična ljiga i nikad neće biti ničiji prijatelj. Živi u svom zlu. Palila sam mu sveće u manastirima, za zdravlje - rekla je Marija, pa prokomentarisala ćerkin sukob sa Kačavendom:

- To je isto kao sa Đedovićem. Oni znaju da ona neće da izađe i da će sedeti do kraja. Videćemo i kako će biti plasirana, to je njena želja. Ja za sve pišem tužbe, jer je Miljana dala ovlašćenje advokatima. Marko podržava nju, a ona izdala prijateljicu, pritom majku ne žali ni na jedan način. Kod nje se uopšte ne vidi empatija, tako da je ljudski odron. Pričala je da je radila u inostranstvu, kad je pozlilo njenom sinu. Operisao je t*stis, a ona nije mogla da prisustvuje operaciji. Zakomplikovalo se, pa je dete ostalo bez t*stisa. Takva je majka, požrtvovana. Ja bih sela u prvi avion da mi je dete u bolnici. G*vno nije dalo ništa od sebe. Podravila se sa majkom i vratila se u rijaliti. Obukla šorts, košulju vezala iznad pupka i glumi neku balavicu, a majka joj u komi. Ovaj nju podržava, što znači da su oboje ljudski odroni - kazala je Marija za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
XZY

30.04.2024 14:53

Niska pacavra misli da su svi ludi i da sve moze da manipulise kao svoju bolesnu cerku. Kao prvo,ko normalan moze da poveruje da Djedovic zove mariju ‘svaki treci dan’ da joj se ispoveda ?! Drugo , niska pacavra kao da ne vidi sta njena cerka radi drugim zadrugarima i kako ih psihicki maltretira ,a jos kada zapeva onim svojim ‘umilnim glasom’ da poludis. Nikada nije prestala da krade stvari svima, pije alkohol, postala je pravi alkos i mesa psihijatrijske medikamente i da ne nabrajam ludosti ‘lutkicine’. Ako je muljana bolesna , sto si je pustila u Elitu ,satro si joj zabranila.Ti si kriva sto muljana nikada nije dobila adekvatnu psihijatrisku pomoc,pa nisi je nikada odvela kod logopeda neko krklja kada govori i palaca onim jezikom kao reptil. Ali tebi odgovara da bolesnicu saljes po rijalitijima da izigrava dvorsku ludu, jer vam je digla standrd svima, da nije nje ,ti bi jos uvek isla u poljski WC! Sram te bilo,nije ni cudo sto te karakterisu kao pacavru ,jer sem dugog jezika ni jedna kvalitet nemas. Nisi znala cerke da vaspitas kako treba ,pa se sada iskupljujes na unuku! Idi uzmi onu jadnu muljanu za ruku i vodi na adekvatno lecenje umesto sto neobjektivno lajes po mrezama. Fujjj si majka !!!