HITNA REAKCIJA PORODICE ANELI AHMIĆ: Janjuš bi doživeo totalno pomračenje da čuje ove reči!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Sita Ahmić i dala sud u ljubavnom odnosu njene sestre sa nekadašnjim košarkašem!

HITNA REAKCIJA PORODICE ANELI AHMIĆ: Janjuš bi doživeo totalno pomračenje da čuje ove reči!

Foto: TV Pink/printscreen

Poslednji raskid između učesnika popularnog rijalitija "Elita", Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, ponovo je izazvao pažnju javnosti. Razlog ovog puta bila je Anelina reakcija na pojavljivanje Asmina Durdžića na TV Pink, što je dovelo do novog sukoba između njih dvoje.

Republika

Foto: tv pink printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

Aneli je tvrdila da je njena reakcija na bivšeg muža bila sasvim normalna, dok je Janjušu to izgleda smetalo. Komentari javnosti su se uglavnom slagali sa Anelinom stranom, smatrajući da je njena reakcija potpuno prirodna. Međutim, to nije umirilo Janjuša, već je dovelo do novih sukoba i raskida.

Povodom te situacije oglasila se Anelina sestra, Sita Ahmić i dala svoj sud o aktuelnim dešavanjima. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sita Ahmić

- Šta da kažem na to, ništa novo osim što je ovaj put pokazao koliko je nasilan, a sigurna sam da je i još tako je najbolje i ja se nadam da se više neće miriti. Ne pljujem Janjuša, već on pljuje našu majku i mene svakodnevno, ne znam šta mu nije jasno on bi da ga podržavamo, a radi i izgovara sve šta radi. Strašno šta sebi neki ljudi daju za pravo - rekla je Sita, a onda se osvrnula na prekid prijateljstva njene sestre i Uroša Stanića:

- Što se tiče te priče u vezi Uroša i tih šifri, nigde veze ta glavura nju ne zanima za deset života, ona ga prokomentariše zbog svega što je radio i radi taj nesrećnik - zaključila je Anelina sestra, Sita, za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading