JANJUŠ NAČISTO PROLUPAO: Publika pokušava da mu OTVORI OČI, on navalio da se POMIRI sa Aneli!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok potez nekadašnjeg košarkaša!

JANJUŠ NAČISTO PROLUPAO: Publika pokušava da mu OTVORI OČI, on navalio da se POMIRI sa Aneli!

Foto: TV Pink/printscreen

U današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" publika je pružila podršku Marku Janjuševiću Janjušu da svoj boravak nastavi kao solo ograč i da zaboravi na propalu vezu sa Aneli Ahmić. Fanovima rijalitija i njihove ljubavi se izgleda nije dopalo kako se ona ponašala na žurki, ali ni to što je zaratila sa Urošem Stanićem, koji je tokom celog rijalitija bio uz nju. 

- I bolje da budeš sam, ova kad se napije nije baš normalna, a i prijatelje prodaje na keca - glasilo je pitanje.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

- Ja se tresem sad kad uđem ovde, ja ti garantujem da ova devojka nije imala osećanja prema meni. Žena je u glavi na 700 strana ljubavnih, nije dobro. Ja mislim da zbog mene nije dobro da budem sa njom. Ja ne verujem to što Asmin priča, ali nešto postoji, nije moguće da baš sve laže. Ne verujem Aneli, ali sam joj sve verovao. Ja mislim da me ona voli, ali nije to to - rekao je Janjuš.

- Rade iste stvari, ne mislim da je ovaj odnos završen, ali za ovo mene nije završen odnos. Ona je kontradiktorna, ovo nije zdrav odnos, ali mislim da ovo nije gotovo - rekla je Žana.

Republika

Foto: tv pink printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

- Pa ja sam sam rekao da nisam završio, da sam završio ne bi išao pre dva dana da je tražim da pričam sa njom - rekao je Janjuš.

- On ima problem jer je previše ljubomoran, on nema potpuno poverenje u nju. Oni prolaze tako, jer se sve gura pod tepih. Asminu je ovo priprema za osmicu i da ćemo ga gledati, neko ko to ne želi onda se ne pojavljuje - rekla je Žana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading