Darko Lazić ugradio sigurnosne kamere i alarme na kući u Brestaču!

Autor:

Zabava

17.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se odlučio na važan korak!

Darko Lazić ugradio sigurnosne kamere i alarme na kući u Brestaču!

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić rešio je da se osigura za sve pare. Naime, folker je angažovao profesionalnu ekipu radi sigurnosti i bezbednosti sebe i svoje porodice kako bi mogao mirno da spava kod kuće, ali kad je van nje. Ekipa Elektro Tika Nikolić danas je u prepodnevnim satima došla u Brestač kod pevača i započela radove na najlepšoj kući u selu.

Republika

Foto: republika

Darko Lazić stavio sigurnosne kamere

- Darko je obezbedio više od deset kamera oko kuće i automatski 24 sata može da prati dešavanja u svom dvorištu, ulici, selu i svim okolnim mestima jer se odlučio za one najskuplje i najbolje. Nekoliko majstora izašlo je na teren i uveliko su započeli bušenja i sve što je potrebno za ugradnju bezbednosnih sistema i alarma. Radovi će trajati nekoliko dana, a nakon toga će se pevač kompletno ppsvetiti renoviranju kuće u kojoj živo sa suprugom Katarinom - ispričao je naš izvor.

Republika

Foto: republika

Darko Lazić stavio sigurnosne kamere

Koliko je poznato, Lazić do sada nije imao sitiacija o provali kuće, ali ipak je zbrinuo sebe i svoju porodicu ukoliko bi nekome to palo na pamet da uradi.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

Podsećanja radi, popularni pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina uskoro će postati roditelji po treći put. Srećnu vest su prvobitno saopštili samo najbližim članovima porodice i prijateljima, a onda se oglasio i pevač koji je potvrdio da isčekuje treće dete. 

- Tačno je! Po treći put ću se ostvariti u ulozi oca. Jako smo srećni, ali to je sve što želim da kažem na tu temu - rekao je kratko Darko za Kurir.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading