PRVA IZJAVA KATARINE LAZIĆ NAKON VESTI O TRUDNOĆI: Oglasila se Darkova supruga! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.04.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Darka Lazića se oglasila na društvenoj mreži Instagram!

PRVA IZJAVA KATARINE LAZIĆ NAKON VESTI O TRUDNOĆI: Oglasila se Darkova supruga! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Katarina i Darko

Popularni pevač Darko Lazić nedavno je iznenadio javnost kad je priznaoda postoji mogućnost da će se ostvariti u ulozi roditelja po treći put. Kako su tada domaći mediji preneli, srećnu vest su prvobitno saopštili samo najbližim članovima porodice i prijateljima, a onda se oglasio i pevač, koji je otkrio da li ćeka treće dete.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Katarina i Darko još uvek ne znaju da li čekaju dete

Mi još nismo ni radili test za trudnoću, tek treba da idemo da ga radimo, tako da tek za par dana kad odemo znaćemo da li je Kaća trudna ili ne. Kad saznamo, javićemo – rekao je Lazić tom prilikom za "Blic".

Sada se konačno oglasila i pevačeva supruga Katarina Lazić.

- Kao što je Darko i izjavio, ne znamo, jer nisam radila test za trudnoću, ali kada budemo znali rado ćemo podeliti tu srećnu vest - napisala je Kaća na svom storiju, pa dodala:

- Darko nije dao nijednu drugu izjavu, niti je tačno da je potvrdio moju trudnoću - dodala je ona na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Katarina se prvi put oglasila nakon vesti o trudnoći

Podsetimo, Darko Lazić i Katarina izgovorili su sudbonosno "da" u avgustu prošle godine, a svadbeno veselje priredili su u pevačevom rodnom Brestaču.

Inače, Darko je bio u žiži javnosti kada je nedavno ispričao da je do danas spavao sa oko 300 žena. Navodno je plaćao i prostitutke kad je s kolegama bio na tezgama po inostranstvu, ali se nije libio da priča javno i o tome.

- Čovek koji nije platio seks s prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta! Spavao sam i sa crnkinjama i baš su dobre u seksu. Drug i ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio posle svojih nastupa, više se i ne sećam - kaže folker i dodaje:

- Sigurno su u pitanju hiljade evra, ali se ne sećam koliko sam na taj način tačno potrošio jer je bilo baš davno. Bio sam lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio s prostitutkama, a sada imam ženu koju volim. Bitno je da se čovek nekako iživi u mladosti i onda nekako, kad dođete u neke zrelije godine, i imate više iskustva, sve dođe lepo na svoje mesto i više niste pomahnitali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading