"NIJE TO ZA TEBE, NE TREBA NAM TO": Željko Joksimović je prema Jovani uvek OŠTAR kada je OVO u pitanju

Autor:

Lifestyle

22.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki put kaže nešto što me navede da razmislim, tako je bilo i ovde, izjavila je voditeljka Jovana Joksimović.

"NIJE TO ZA TEBE, NE TREBA NAM TO": Željko Joksimović je prema Jovani uvek OŠTAR kada je OVO u pitanju

Foto: ATA Images

Željko i Jovana Joksimović

Voditeljka Jovana Joksimović retko je u ulozi gosta i obično je ona ta koja ispituje. Ovoga puta je pričala sa koleginicom pevačicom i voditeljkom Gocom Tržan, a posle dužeg vremena je govorila o suprugu i pevaču Željku Joksimoviću, kao i njihovoj deci. Oni imaju dečaka i dve devojčice. Podrška supruga joj izrazito znači, a Željko je tokom godina dovoljno upoznao da bi znao kada treba da je "gura" napred. Kako je voditeljka istakla, osoba je koja voli sigurnost, te joj je bilo teško da promeni mesto gde je radila, a ni to se ne bi dogodilo da nije bilo njenog supruga koji je želeo da napreduje. Verovao je u nju i "vukao" je napred.

Foto: ATA Images

Voditeljka Jovana Joksimović o poslu

- Mislim da nema Željka da ja ne bih mnogo toga napravila jer je verovao u mene mnogo više nego što sam ja u sebe u mnogim momentima. Stvarno jeste. Željko je bio taj koji je insistirao da ja skupim hrabrosti i pređem na Pink. Ja da sam se pitala ostala bih tu gde sam bila do dana današnjeg, ja sam taj lik "Neka, evo sigurno, sve okej". On je mene svaki put "terao", svaki put kaže nešto što me navede da razmislim, tako je bilo i za K1. Rekao mi je "Pa, ne, ja mislim ljubavi da ti stvarno treba da ostaneš, da ti odrede tamo šta ćeš da radiš, da Manja i ja radimo, nije to za tebe, lakše ti je to tamo, televizija sa nacionalnom frekvencijom, ovde ćemo morati da pravimo jutranji, ma nemoj, ne treba nam to" - kaže Jovana u emisiji na K1 televiziji da je svaki put bilo tako, te je muž indirektno hteo da je podstakne da izađe iz svoje zone komfora, što se i pokazalo kao dobra ideja:

- Video je moju blisku budućnost bolje nego ja, u stvari ja nisam imala hrabrosti, ja sam neko ko voli sigurnost da znam sve - rekla je voditeljka u emisiji u kojoj je bila gost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading