JOVANI JOKSIMOVIĆ SIN SLOMIO SRCE: Ove reči ne može da zaboravi!

Autor:

Zabava

13.04.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka ispričala zanimljivu angedotu o svom sinu!

JOVANI JOKSIMOVIĆ SIN SLOMIO SRCE: Ove reči ne može da zaboravi!

Foto: printscreen/K1 TV

Popularna voditeljka Jovana Joksimović ispričala je kako joj je sin Kosta "slomio srce". Voditeljka ima troje dece, a najstariji sin, koji je nedavno napunio deset godina, potpuno se oduševio jednom slavnom glumicom. Kako je izjavio Jovani, ona mu je "lepša i od mame".

- Moram da ispričam, to mi je jedna od najboljih situacija koje smo imali sa Kostom. Kosta inače nije dete koje se nešto oduševljava, "jao što je neko lep" ili... Uopšte ne komentariše tuđi fizički izgled - počela je Jovana.

Republika

Foto: Tanjug / Jadranka Ilić

Jovana Joksimović

- I sad, sećam se da je jednom, jedino kad smo gledali "Grdanu" sa Anđelinom Džoli, a imao je jedno tri godine, rekao meni: "Mama, je l' moguće da je ona ovoliko lepa?". Ja kažem: "Jao, pa ljubavi jeste, ona je stvarno prelepa, ali je l' ti lepša ona ili mama?" Jer su meni svi objašnjavali da su muškoj deci majke uvek najlepše... A on kaže: "Pa mama, ona je baš mnogo lepša od tebe" (smeh) - ispričala je Jovana.

- Ja kao, Bože, jesam se uvredila... I, kao, nije me pogodilo, ali sam zapamtila i evo godinama pričam samo o tome (smeh) - našalila se voditeljka u emisiji Goce Tržan "Ako progovorim".

Pored Koste, Jovana ima bliznakinje Anu i Srnu koje imaju šest i po godina.ž

Podsetimo, voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug. kantautor Željko Joksimović, ove godine će proslaviti desetu godišnjicu braka. Njihovo venčanje 2014. godine ostavilo je dubok utisak na javnost, posebno zbog Jovanine prelepe venčanice koju je nosila tog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading