DAO SESTRI IZ ENGLESKE DA PROBA BUREK: Zbog njene reakcije SVI ćete se pušiti, neće vam biti pravo! (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ocena za burek Srbe će iznervirati!

DAO SESTRI IZ ENGLESKE DA PROBA BUREK: Zbog njene reakcije SVI ćete se pušiti, neće vam biti pravo! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/Tik Tok/tugs ward

Engleski influenser Tags Vard je nedavno izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama kada je svojoj sestri, koja mu je bila u poseti u Hrvatskoj, kupio burek. Snimak na kome sestra prvi put proba ovaj tradicionalni specijalitet izazvao je lavinu reakcija, a Tags je bio očajan kada je njena ocena bureka bila samo šestica.

U videu koji je postao viralan, Tagsova sestra odmotava burek sa sirom i uzima prvi zalogaj, izgovarajući "Fino je." Međutim, kada je influenser pitao za ocenu, sestra je dala skromnih šest poena, što je izazvalo burne reakcije među korisnicima društvenih mreža. Mnogi su nudili savete kako da se ocena popravi i predloge za sledeće gastronomske avanture.

Foto: Printscreen/Tik Tok/tugs ward

Engleski influenser Tags Vard dao sestri da proba burek

Komentari na video su bili raznovrsni, a mnogi su se potrudili da objasne razlike između bureka i "sirnice", kao i da pruže savete za uživanje u ovom specijalitetu. Neki su čak predložili da sestra proba i druge lokalne specijalitete, poput ćevapa, kako bi nadoknadila "nisku ocenu" koju je dala bureku.


Inače, Tags Vard je pre nekoliko godina došao na godišnji odmor u Hrvatsku i odlučio da tu i ostane. Na društvenim mrežama često deli svoje avanture iz Splita, a nedavno je otkrio da uči hrvatski jezik, što je naišlo na pozitivne reakcije njegovih pratilaca.
@tugs_ward Sister trying Burek for the first time…. Hard one to please #croatia #hrvatska #croatiantiktok #burek ♬ original sound - Tugs Ward

Kulturne razlike uvek su zanimljive, a učenje o novim kulturama, njihovoj hrani i tradiciji uvek izazove pažnju na mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading