ČETIRI GODINE ŽIVIMO OVDE, A NISMO ZNALI DA POSTOJE TAJNA VRATA: Kada smo ih otvorili odmah smo zvali POLICIJU, bilo je jasno šta se desilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak je podelila na društvenim mrežama, a mnogi su odmah savetovali da pozove policiju.

ČETIRI GODINE ŽIVIMO OVDE, A NISMO ZNALI DA POSTOJE TAJNA VRATA: Kada smo ih otvorili odmah smo zvali POLICIJU, bilo je jasno šta se desilo!

Foto: Tik Tok/mysteeipong

Par je otkrio tajnu prostoriju u svom domu, iako su se uselili pre četiri godine. Aurora Blazingstar i njen partner ispričali su šta su otkrili u svom podrumu kuće.

U videu koji je Aurora podelila na TikToku, vidi se kako njen suprug pomera deo zida otkrivajući metalna vrata koja vode ka potpuno novoj prostoriji. Nakon objavljivanja videa, Aurora je napisala:

- Šta je ovo, nikada nismo videli ovo u našoj kući, a ovde živimo već četiri godine.

Mnogi su bili zbunjeni time što ova prostorija nije otkrivena tokom njihovog boravka u kući, a ispostavilo se da je bila skrivena "kliznim suvom zidom". Dugačka uska prostorija imala je odvod i prekidač za svetlo koji je radio, kao i kolekciju prostirki na podu, što je ukazivalo na to da je ranije korišćena.

Foto: Tik Tok/mysteeipong

Par otkrio tajni prolaz u kući


Aurora i njen suprug su izneli svoje pretpostavke o tome za šta bi prostorija mogla biti korišćena, uključujući mogućnost da je to bila prostorija za paniku, sklonište od bombe ili sef za oružje. Međutim, korisnici TikToka imali su i jezivije ideje, sugerišući da bi prostorija mogla biti povezana sa zločinima. Nakon što su pozvali policiju da istraže prostoriju, nije pronađen nikakav dokaz o zločinu, ali su bili impresionirani time kako je prostorija bila skrivena.


Nove tajne prostorije

Ovo nije prvi put da se otkriva tajna prostorija u nečijem domu. Ranije je jedna žena otkrila tajnu prostoriju u svom podrumu tokom renoviranja, a potom je otkrila i šta se nalazi unutra. Ona je objasnila da je pronašla prostoriju dok je obavljala radove, a jedini pristup bio je kroz mali otvor u zidu koji je bio prekriven panelima i zazidan godinama unazad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading