MOMENTALNO NAPRAVITE OVAKAV RASPORED U KUĆI - PARE ĆE SAME DOLAZITI: Caka je u NAJPROSTIJOJ stvari, odmah je uradite!

Autor: M.O.

Lifestyle

11.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novac!

MOMENTALNO NAPRAVITE OVAKAV RASPORED U KUĆI - PARE ĆE SAME DOLAZITI: Caka je u NAJPROSTIJOJ stvari, odmah je uradite!

Foto: Izvor: Unsplash/ Outsite Co

Nema čoveka na ovoj planeti da ne žudi sa novčanim blagostanjem. Kako biste ostvarili sve svoje ciljeve, možda je vreme da počnete od svoje kuće, ali doslovno. 

Feng Šui tehnika vam može biti odličan saveznik 

Prvo i osovno što treba da uradite jeste da očistite celu kuću!

Kada imate višak nereda u vašem domu, možete blokirati na taj način protok energije. Koliko god da vam je mrsko gledajte da čistite redovno kako nikada ništa ne bi bilo prenatrpano i prljavo. Manje stvari u domu znači bolji protok energije. Što znači - bacite se na posao.

Republika

Foto: shutterstock.com

Feng šui raspored u kući će vam doneti novac

Stvari ispod kreveta

Već se odavno priča o "čarobnoj" kutiji ispod kreveta. Veoma je važno da ova kutija bude od visokog kvaliteta kako bi generisala sve snažne vibracije i energije. Napunite je stvarima koje vas zaista čine srećnim i na taj način privlačite blagostanje. 

Držite noge nameštaja na prostirkama

Veoma je važno da u dnevnoj sobi rasporedite sve tako da je prosto da se izmiče kako bi sve tako išlo - prosto i jasno. Obavezno izbegavajte nameštaje uz zid i stavite dve prednje noge na tepih. 

Biljke 

Veoma je važno da se u vašem domaćistvu brinete oko dosta stvari, a to uključuje i biljke. Iako vam se čini da one nikako neće uspeti, posvetite im se i videćete prosperitet.  

Kadite vaš dom 

Koliko god vam se čini da ovaj momenat nije bitan, veoma je važno da kadite kuću makar jednom mesečno. Ili ako vam ne odgovara konkretno taj miris, možete izabrati bilo koji drugi, samo što je bitno da princip ostane isti. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading