SVI IMAJU FIGURU SLONA KOD KUĆE, A 90 ODSTO JE DRŽI NA POGREŠNOM MESTU: Za ljubav stavite OVDE, a za sreću blizu OVOGA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini predmeti privlače samo pozitivnu energiju.

SVI IMAJU FIGURU SLONA KOD KUĆE, A 90 ODSTO JE DRŽI NA POGREŠNOM MESTU: Za ljubav stavite OVDE, a za sreću blizu OVOGA

Foto: shutterstock

U mnogim kulturama, slon simbolizuje snagu, moć, mudrost, energiju i razum. Veruje se da donosi sreću, pa je preporučljivo pored ulaznih vrata imati figuricu slona kako bi sreća ušla u vašu kuću. Takođe, postoji verovanje da figurica slona može pomoći da unesete nove stvari u vašu kuću, a to će se dogoditi ako je postavite pored kreveta u spavaćoj sobi.

Prema feng šui stručnjacima, držanje figurice slona u vašem domu privlači pozitivne stvari u život. Slon sa podignutom surlom predstavlja uspeh. Držanje figurica u spavaćoj sobi privlači ljubav, a blizu ulaznih vrata, privlači sreću za sve ukućane. Takođe, postoje verovanja da privlače novac. U našem narodu od davnina postoji verovanje da kada nam bubamara sleti na dlan, toga dana ćemo imati sreće.

Foto: Unsplash

Figura slona u spavaćoj sobi privlači ljubav

Međutim, postoje i drugi znaci iz prirode koji nam zaista mogu ukazati na to.

Druga verovanja

Postoje zanimljiva stara verovanja koja se ozbiljno shvataju širom sveta. To su neke svakodnevne pojave koje, ako primetite, mogu nagovestiti sreću koja vas uskoro očekuje. Bubamara ​​simbolizuje sreću i prosperitet širom sveta. Ovo nije bez razloga. Postoji verovanje da ako sićušna bubamara sleti na bolesnu osobu, to je znak da će uskoro ozdraviti. Vilin konjic uvek najavljuje neku promenu u vašem životu, i simbol je mudrosti, hrabrosti, čistote, harmonije i snage. Takođe, ovaj insekt u mnogim kulturama predstavlja ponovno rođenje, ponekad regeneraciju i besmrtnost. Žir se smatra da odbija udare groma jer je plod hrasta, a hrast je sveto drvo. Nećete verovati, svinja je životinja koja u nekim kulturama simbolizuje sreću, pa čak i bogatstvo, prijateljstvo, strpljenje i poštenje. Kornjača prema verovanju, u starokineskoj mitologiji, je sveta životinja, odnosno jedna od četiri svete životinje (uz zmaja, jednoroga i feniksa). Simbolizuje sreću, dugovečnost, mudrost i izdržljivost.

Drevni Kinezi su čvrsto verovali da kornjača u sebi čuva velike tajne neba i zemlje. Žaba ima specifičnu moć da unese plodnost, mir i bogatstvo u kuću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading