AKO NA OVOM MESTU DRŽITE VODU, NE ČUDITE SE ŠTO VAM PARE IDU IZ KUĆE: Privlači samo NEVOLJE i BOLESTI, odmah to promenite!

Autor: M.O.

Lifestyle

07.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su ove teorije za nekoga čista glupost, mnogi ovo poštuju.

AKO NA OVOM MESTU DRŽITE VODU, NE ČUDITE SE ŠTO VAM PARE IDU IZ KUĆE: Privlači samo NEVOLJE i BOLESTI, odmah to promenite!

Foto: Shutterstock

Prema feng šui verovanju, voda je jedan od najmoćnijih elemenata, ali je važno održavati ravnotežu u korišćenju vode u domu.

Voda simbolizuje Jang energiju, dok spavaća soba treba da bude više Jin, zbog čega se ne preporučuje držanje vode u toj prostoriji. Nedostatak vodene energije može manifestovati kao nedostatak novca i problemi u životu, dok prekomerna vodena energija može dovesti do neodlučnosti. Važno je da voda bude bistra, sveža i idealno da teče i žubori.

Republika

Foto: pexels.com

Veoma je važno gde držite vodu u kući

Gde nikako ne treba držati vodu?
 

Desno od ulaznih vrata je jedna od lokacija gde se ne preporučuje držanje vode, jer može izazvati lošu energiju na porodicu i ljubavne veze. Takođe, voda u spavaćoj sobi ili iza leđa nije preporučljiva prema feng šui verovanju, što može štetiti zdravlju i bračnim odnosima.

Takođe se ističe da slike sa vodenim motivima nisu poželjne u spavaćoj sobi. Ispod stepenica je takođe lokacija u domu gde se ne bi trebalo držati vodu, jer se smatra da simbolično odbacujete blagostanje i bogatstvo.

Pripazite da u kući nemate vodu koja je ustajala, zamutila se, trula je ili smrdi. Redovno menjajte vodu u vazi sa cvećem, u akvarijumu... i pripazite da vam negde ne stoji zaboravljena čaša vode. 


Uzimajući u obzir ove stavke, važno je shvatiti kako feng šui verovanje može uticati na raspored i korišćenje vode u domu, te održavati balans između Jang i Jin energije kako bi se postigla harmonija u prostoru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading