SVI DRŽE ČAŠU VODE ISPOD KREVETA: Čim čujete zbog čega to rade, ODMAH ćete uraditi isto i to bez razmišljanja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se probudite, pogledajte šta se desilo sa vodom.

SVI DRŽE ČAŠU VODE ISPOD KREVETA: Čim čujete zbog čega to rade, ODMAH ćete uraditi isto i to bez razmišljanja!

Foto: Shutterstock

Ako osećate lošu energiju u spavaćoj sobi ili generalno u svom životu, rešenje može biti jednostavnije nego što mislite. Prema pojedinim stručnjacima za Feng šui, postavljanje čaše vode ispod kreveta može apsorbovati lošu energiju dok spavate. Kada se probudite, možete proveriti da li je voda "obavila svoju magiju" tako što ćete primetiti mehuriće ili penu u čaši.

Inbal Honigman kaže da postoji mnogo "čarolija čišćenja".

- Od privezaka Svetog Kristofora koji nose katolici da bi se zaštitili tokom putovanja do stavljanja kristala na prozorsko okno da bi se očistili i napunili pod uticajem punog Meeca, svi smo svesni mnogih rituala čišćenja i neke od njih radimo intuitivno, poput posipanja soli ili otvaranja prozora da bismo se rešili loše vibracije. Voda je veoma osetljiv i reaktivan element, a posebno je element emocija i intuicije. Otuda fraza s pojedinih jezičkih područja: "Osećam to u svojim vodama". Kao takva, voda će apsorbovati svaku negativnu energiju oko sebe - kaže Honigman. 

Feng šui učitelj savetuje da se čaša vode stavi ispod kreveta kako bi apsorbovala depresivnu ili opresivnu atmosferu u prostoriji. Važno je da se voda proveri pre nego što se baci, jer promene u njoj mogu ukazati na prisustvo negativne energije, piše "Krstarica".

Foto: Shutterstock

Feng šui učitelj savetuje da se čaša vode stavi ispod kreveta


Suzan Rojnon ističe da se voda često koristi za poboljšanje pozitivnog Feng šuija u domu. Mnogi koriste pokretnu vodu kako bi podstakli protok dobrog i obilja u domu, a odabir lokacije zavisi od jedinstvene kombinacije Feng šui energije u svakom domu.

Pravila o kretanju vode

Prema rečima isceliteljke Lidije Bagaroza, voda ispod kreveta treba stalno da se kreće, jer mirna voda može apsorbovati energiju oko sebe, bez obzira na njen kvalitet. Takođe, predlaže se dodavanje prstohvata soli u čašu vode, kao i izvođenje rituala.

Stvaranje mirnog prostora za spavanje

Iako može delovati neobično, ovi rituali pomažu u stvaranju mirnog i bezbrižnog prostora za spavanje. Briga o sebi uključuje i kreiranje umirujuće atmosfere u spavaćoj sobi, što je ključno za dobar san i opšte blagostanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading