HAOS NA ZVEZDARI! Vlasnici automobila besni, ovaj problem je sve učestaliji! (VIDEO)

Autor: M.B.

Hronika

22.02.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadi na parkirane automobile u Beogradu - problem koji postaje sve učestaliji.

HAOS NA ZVEZDARI! Vlasnici automobila besni, ovaj problem je sve učestaliji! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Nedavni incident na Zvezdari pokazao je da su uredno parkirani automobili postali meta neodgovornih pojedinaca koji žele da ih unište iz nepoznatih razloga. Vlasnici nekoliko vozila su jutros zatekli svoje četvorotočkaše izgrebane, što je samo jedan u nizu sličnih slučajeva koji potresaju Beograd.

 

Nepoznati počinilac ostavlja trag uništavanja


Iako nije poznato ko je izvršio ovaj vandalizam, jasno je da je osoba išla redom i uništavala sva parkirana vozila. Ovakvi incidenti nisu usamljeni u Beogradu, što postavlja pitanje o razlozima ovakvog ponašanja.

Učestalost napada na parkirane automobile

Ovo nije prvi put da se ovakvi napadi događaju u Beogradu. U poslednje vreme, vlasnici automobila se sve češće suočavaju sa sličnim situacijama, ostavljajući ih u neizvesnosti i frustraciji.

Nedostatak jasnih motiva za uništavanje vozila

Razlog ovakvog ponašanja, koji se čini potpuno besmislenim, ostaje misterija. Dok se vlasnici automobila trude da očuvaju svoje vozilo, nepoznati počinilac ih ciljano uništava, ostavljajući za sobom pometnju i štetu.

Podsetimo, jutros se dogodio lančani sudar na auto-putu u blizini Studenjaka u Beogradu.

U blizini Studenjaka u Beogradu, na auto-putu, dogodio se lančani sudar koji je izazvao veliku gužvu u tom delu grada. Nesreća se dogodila u smeru ka Sava centru.


Velika gužva na auto-putu

Kako javljaju svedoci, lančani sudar na auto-putu u blizini Studenjaka izazvao je veliku gužvu i zastoj u saobraćaju. Vozači su primorani da budu strpljivi dok nadležne službe ne reše situaciju i otklone posledice ove saobraćajne nezgode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading