POZNAT IDENTITET UPUCANIH NA ZVEDARI: Napadač još uvek u bekstvu

Autor:

Hronika

28.01.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama koje je dostavio izvor Informera, napadač je nakon pucnjave pobegao automobilom.

POZNAT IDENTITET UPUCANIH NA ZVEDARI: Napadač još uvek u bekstvu

Foto: shutterstock

Na Zvezdari, tačnije ispred jedne zgrade u Ulici Pavla Popovića, sinoć se dogodila pucnjava koja je rezultirala teškim povredama dvojice muškaraca. Nekoliko hitaca ispaljeno je na L.T. (30) i U.U. (40), koji su nakon napada prevezeni u Urgentni centar, prenosi Informer.

Prema informacijama koje je dostavio izvor Informera, napadač je nakon pucnjave pobegao automobilom, ostavljajući iza sebe pometnju i strah. Policija je odmah reagovala i intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju počinioca, a uviđaj je obavljen na mestu događaja.

Pucnjava se dogodila ispred zgrade. Naime, nepoznati muškarac prišao je dvojici muškaraca i u njih ispalio više metaka. Nakon pucnjave, napadač je pobegao automobilom i policija intezivno radi na na njegovoj identifikaciji hapšenju - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Ranjene muškarce je hitna pomoć prevezla u Urgentni centar gde im je ukazana medicinska pomoć. Prema rečima sagovornika Informera, obojica muškaraca su pogođena u noge prostrelnim ranama. Takođe, policija je pronašla čaure na mestu pucnjave, što će im biti od velike pomoći u istrazi ovog slučaja.

Iako motiv napada još uvek nije zvanično potvrđen, prema rečima sagovornika, pretpostavlja se da je razlog ovog nasilnog čina povezan sa neraščišćenim računima. 

Da podsetimo, u Beogradu su noćas u 00.39 u Ulici Pavla Popovića upucana dvojica muškaraca starosti 30 u 40 godina, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Oni su zadobili lakše prostrelne rane i prevezeni su u Urgentni centar na dalje lečenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading