PUCNJAVA NA ZVEZDARI! Dvojica ranjena!

Autor:

Hronika

28.01.2024

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obojica ranjenih prevezeni su na Urgentni centar na dalje lečenje.

PUCNJAVA NA ZVEZDARI! Dvojica ranjena!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

U Beogradu su noćas u 00.39 u Ulici Pavla Popovića upucana dvojica muškaraca starosti 30 u 40 godina, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Oni su zadobili lakše prostrelne rane i prevezeni su u Urgentni centar na dalje lečenje.

U saobraćajnoj nezgodi kod hotela Jugoslavija na Novom Beogradu sinoć je lakše povređen muškarac star 51 godinu. Njemu je na licu mesta ukazana medicinska pomoć, a potom je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

U velikom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima, a ekipe Hitne pomoći intervenisale su nekoliko puta zbog slučajeva intoksikacije alkoholom. Tokom noći su dežurale 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 114 puta, od toga 12 puta na javnim mestima.

Podsećamo, više od 82.000 komada oružja predali su građani Srbije u kampanji koju je država pokrenula nakon dva masovna ubistva početkom maja u školi u Beogradu i selima okoline Mladenovca, podaci su Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) na kraju dvomesečne akcije.

Nakon tih događaja vlast je najavila mere za podizanje opšte bezbednosti u društvu potresenom zločinima u kojima je stradalo 19 osoba. Prva je razoružanje stanovništva. Po navodima iz MUP-a, oružje predato u kampanji od 8. maja do 30. juna je iz ilegalnog i legalnog poseda i najviše ga je prikupljeno u Beogradu. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP) saopštilo je da je predato i više od 26.000 minsko-eksplozivnih sredstava i više od 4.200.000 komada različite municije.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading