POVRATAK U ZVEZDU?: Evo kakva je sudbina Nemanje Radonjića!

Autor:

Sport

28.04.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac u nezavidnoj situaciji.

POVRATAK U ZVEZDU?: Evo kakva je sudbina Nemanje Radonjića!

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić

Prema informacijama najpoznatijeg fudbalskog insajdera Fabricia Romana, Nemanja Radonjić je odlučio da ostane u Španiji i da neće preći u Crvenu zvezdu ovog leta. Konkretnije, Radonjić želi da ostane u ekipi Majorke, gde je trenutno na pozajmici iz Torina. Klauzula za njegov otkup iznosi tri miliona evra, a uprkos interesovanju nekoliko klubova.

Pored šampiona Srbije, nedavno su za Radonjića pokazali interesovanje i Olimpijakos, Monca, Salernitana i San Hose. Međutim, Radonjić je odlučan u nameri da ostane u Majorci gde je ove sezone odigrao 17 ligaških mečeva u Seriji A i La ligi, postigavši tri gola, mada nijedan za španski tim.

 

 

Iako su se spekulisale mogućnosti povratka Radonjića u Ljutice Bogdana, trenutno je jasno da se to neće dogoditi. Radonjićeva odluka da ostane u Španiji i dalje će biti predmet pažnje fudbalskih krugova, a njegov dalji razvoj karijere biće praćen sa velikim interesovanjem, posebno imajući u vidu njegovo iskustvo u različitim evropskim ligama.

Radonjić je definitivno jedan od najvećih talenata na srpskoj fudbalskoj sceni, ali nikada nije uspeo da izrazi na pravi način. Najbolje partije do sada pružao je u crveno-belom dresom, a igrao je još za Olimpik Marsej, Čukarički. Hertu iz Berlina. Takođe, jako je važno da bude formi pred Evropsko prvenstvo, kako bi se dokazao selektoru Stojkoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading