EXPO 2027 PODRŽAO BEOGRADSKI MARATON: "Partnerstvo sa najvećim sportskim događajem je došlo prirodno" (FOTO)

Autor:

Vesti

28.04.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je pobedila kandidate iz SAD, Tajlanda, Španije i Argentine i dobila mogućnost da 2027. godine bude domaćin EXPO specijalizovane izložbe pod temom "Igra(j) za čovečanstvo, sport i muzika za sve".

EXPO 2027 PODRŽAO BEOGRADSKI MARATON: "Partnerstvo sa najvećim sportskim događajem je došlo prirodno" (FOTO)

Foto: EXPO2027Beograd

Velika vest stigla je iz Beograda, gde je EXPO 2027 podržao održavanje Beogradskog maratona, ističući značaj sporta i igre kao osnovnih tema specijalizovane izložbe koja predstoji.

- Srbija je dobila mogućnost da 2027. godine bude domaćin EXPO specijalizovane izložbe, pobedivši kandidate iz SAD, Tajlanda, Španije i Argentine. Tema specijalizovane izložbe je ”Igra(j) za čovečanstvo, sport i muzika za sve”, a kako često kažemo da je Srbija zemlja sporta, partnerstvo EXPO 2027 sa najvećim beogradskim sportskim događajem došlo je prirodno. Ujedinjeni nastavljamo da promovišemo bavljenje sportom i edukaciju društva o dobrobitima sporta po mentalno i fizičko zdravlje, i podržavamo univerzalne vrednosti zdravog života, zajedništva, timskog duha i motivacije za bolja postignuća - rekao je Dušan Borovčanin, direktor EXPO 2027 Beograd.

Direktor EXPO 2027 Beograd, Dušan Borovčanin, naglasio je partnerstvo sa najvećim beogradskim sportskim događajem, ističući važnost promovisanja bavljenja sportom i edukacije društva o dobrobitima sporta po mentalno i fizičko zdravlje.


- Pokazaćemo da smo zemlja inovacija, pameti, modernih ideja i da imamo sve resurse da ispratimo najnovije trendove i tehnologiju. Što je najzanimljvije, a i izazovnije – da to činimo kroz igru - dodao je Borovčanin.

Foto: EXPO2027Beograd

Expo 2027. podržao Beogradski maraton

 


Srbija je pobedila kandidate iz SAD, Tajlanda, Španije i Argentine i dobila mogućnost da 2027. godine bude domaćin EXPO specijalizovane izložbe pod temom "Igra(j) za čovečanstvo, sport i muzika za sve". Ova izložba će trajati tri meseca i predstavljaće priliku da Srbija pokaže svoju kulturu, znanje, inovativnost, kreativnost u oblasti tehnološkog razvoja, ali i da predstavi zemlju kao idealnu destinaciju za investiranje i saradnju.

Direktor Borovčanin ističe da će Srbija tokom izložbe pokazati da je zemlja inovacija, pameti, modernih ideja i da ima sve resurse da isprati najnovije trendove i tehnologiju. On ističe da je posebno zanimljivo i izazovno to činiti kroz igru, naglašavajući zabavan i kreativan pristup.
Republika

Foto: EXPO2027Beograd

Expo 2027. podržao Beogradski maraton

 


EXPO 2027 Beograd predstaviće glavni grad i Srbiju kao domaćina atraktivne, informativne i razigrane izložbe svetske klase. Očekuje se da će više od 2,6 miliona posetilaca uživati u veoma zanimljivom sadržaju kroz paviljone Srbije i više od stotinu zemalja, čime će Beograd postati značajna turistička i sajamska destinacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading